Jennifer Aniston: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο κάνει βεντούζες

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο κάνει βεντούζες

Μάθαμε το μυστικό της διάσημης ηθοποιού

Mπορεί στην τελευταία της εμφάνιση να προκάλεσε τα σχόλια και φυσικά τα περίεργα βλέμματα του συγκεντρωμένου πλήθους, αλλά τα κομμάτια του παζλ ενώθηκαν ένα ένα και πλέον είμαστε σε θέση να σας αποκαλύψουμε γιατί η Jennifer Aniston εμφανίστηκε με... σημάδια από βεντούζες στην πλάτη!

Η διάσημη ηθοποιός ως γνωστόν, κάνει σχέδια γάμου με τον αρραβωνιστικό της Justin Theroux, μην μας ρωτάτε για ακριβή ημερομηνία γιατί πλέον έχει καταντήσει ο γάμος σήριαλ, και όπως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θέλει σύντομα να γίνει μητέρα! Το γεγονός βέβαια ότι η Aniston δεν είναι πια πιτσιρίκα, πάτησε αισίως τα 44, κάνει κομματάκι πιο δύσκολη τη φυσική σύλληψη ενός μωρού.

Γι' αυτό λοιπόν, απευθύνθηκε στην... γκουρού της εναλλακτικής ιατρικής, Gwyneth Paltrow, η οποία τη συμβούλευσε να αρχίσει τις βεντούζες προκειμένου να αυξήσει τη γονιμότητά της. Σύμφωνα με ειδικούς, η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να αποδώσει στην περίπτωση ενός υγιούς ζευγαριού το οποίο απλά δεν μπορεί να συλλάβει όχι λόγω παθολογικών προβλημάτων αλλά κυρίως λόγω άγχους και στρες.

Δεν ξέρουμε αν τελικά η θεραπεία θα αποδώσει, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται σημαντικά μιας και το πρότεινε η Gwyneth!

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston- Justin Theroux: μάθετε γιατί ανέβαλαν το γάμο τους

Η Jennifer Aniston κάνει βεντούζες

Jennifer Aniston-Justin Theroux: δείτε τους να ψωνίζουν έπιπλα για τη φωλίτσα τους