E όχι πάλι: Η Kim βγήκε έξω με see through!

Γωγώ Φούντα
E όχι πάλι: Η Kim βγήκε έξω με see through!

Kαι ο Kanye προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα!

Ως γνωστόν, η εγκυμοσύνη ομορφαίνει τη γυναίκα, αλλά όπως είναι φυσικό, την παχαίνει κιόλας! Για το λόγο αυτό οι απανταχού εγκυμονούσες επιλέγουν πιο φαρδιά ρούχα και σίγουρα πιο άνετα προκειμένουν να έχουν ελευθερία κινήσεων!

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην περίπτωση της Kim Kardashian η οποία σίγουρα δεν είναι μία τυχαία... έγκυος! Η αλήθεια είναι ότι οι paparazzi την καταδιώκουν ακόμα και τα σκουπίδια να βγάλει, οπότε δεν είναι και τόσο παράλογο το γεγονός ότι η reality star θέλει να είναι πάντα στην τρίχα!

Ωστόσο, είναι κάποιες φορές που ίσως το παρακάνει όπως στην τελευταία της εμφάνιση, στην οποία επέλεξε ένα κοντό μαύρο φόρεμα, δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά, το οποίο όμως ήταν εντελώς διαφανές, με αποτέλεσμα όλοι να θαυμάσουν το μαύρο εσώρουχο της διάσημης μέλλουσας μαμάς! Για καλή της τύχη, παρών ήταν μετά από πολύ καιρό ο πατέρας του παιδιού της, Kanye West, ο οποίος έσπευσε να καλύψει τα νώτα της καλής του, και μάλιστα ιδιαιτέρως αγχωμένος.

Δεν ξέρουμε αν επακολούθησε καβγάς ανάμεσα στο διάσημο ζεύγος, διότι ο West φάνηκε εκτός από αγχωμένος και εκνευρισμένος, αλλά σίγουρα ήταν μία πολύ τρυφερή κίνηση εκ μέρους του. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και το καλύτερο να ειρωνεύονται την γυναίκα σου κάθε τρεις και λίγο...

Διαβάστε επίσης:

Ψάξτε να τη βρείτε: Η Kim Kardashian είναι στην Ελλάδα! (φωτος)

Θα το λατρέψετε: Η Kim Kardashian σας προτείνει το πιο γευστικό αποτοξινωτικό smoothie

H μοναξιά της Kim: Γιατί o Kanye West δεν βρίσκεται στο πλευρό της εγκυμονούσας συντρόφου του;

Kim Kardashian: Ακόμη μία... extreme εμφάνιση, που αποδεικνύει ότι έχει τρελή αυτοπεποίθηση