Brad Pitt όπως λέμε χαμελαίων: Πώς ο διάσημος ηθοποιός αλλάζει το στιλ του ανάλογα με τις... γυναίκες του!

Γωγώ Φούντα
Brad Pitt όπως λέμε χαμελαίων: Πώς ο διάσημος ηθοποιός αλλάζει το στιλ του ανάλογα με τις... γυναίκες του!

Mήπως ο τελικά πάσχει από χρόνια κρίση προσωπικότητας;

Βrad Pitt! Ένα όνομα μια ιστορία. Ελάχιστοι άντρες λατρεύτηκαν τόσο μαζικά από το γυναικείο φύλο από τότε που οι περισσότεροι θυμούνται το Hollywood και τα ινδάλματά του. Χωρίς υπερβολή, ο μύθος του ξανθού γόη μπορεί να θεωρηθεί ισάξιος με εκείνο του Marlon Brando, του James Dean και του Robert Redford.

Kαι μπορεί όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από όμορφοι, ταλαντούχοι και σέξι να υπήρξαν και αθεράπευτοι γυναικάδες, στην περίπτωση όμως του Βrad, o oποίος έχει ψηφιστεί ουκ ολίγες φορές ως ο πιο σέξι άντρας εν ζωή, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Από την εποχή ακόμα, που ήταν ένα αμούστακο, τρόπος του λέγειν αγόρι, και έδειχνε τα υπέροχα κατά τ' άλλα οπίσθιά του, στο Thelma & Louise, φάνηκε ότι παρά τη σοκαριστική ομορφιά του, δεν ήταν ο τύπος του άντρα που αγαπούσε τις ευκαιριακές σχέσεις και άλλαζε τις γυναίκες σαν τα... πουκάμισα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι ενώ θα μπορούσε να έχει όποια κι αν ήθελε και χωρίς η αλήθεια είναι, ιδιαίτερη προσπάθεια, εκείνος προτιμούσε τις λίγες και καλές!

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό, το οποίο μάλιστα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που κινεί την περιέργεια, είναι το γεγονός ότι ο Brad έχει την τάση να υιοθετεί το στιλ και τις συνήθειες της εκάστοτε αγαπημένης του, από τα χρόνια τα παλιά της αθωότητας, λέμε τώρα, μέχρι φυσικά και την τωρινή, όπως όλα δείχνουν γυναίκα της ζωής του Angelina Jolie.

Ρίξτε μία ματιά στη gallery και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Angelina Jolie μισεί το 500.000 (!) δολαρίων δαχτυλίδι που της χάρισε ο Pitt;

Woody Allen: Στην Αθήνα με τον Brad Pitt και την Penelope Cruz, για τη νέα του ταινία;

«To φιλί μου με τον Brad Pitt ήταν αηδιαστικό!» Ποια διάσημη ξανθιά κυρία το δήλωσε;