Δείτε την νικήτρια των Όσκαρ Jennifer Lawrence να κάνει μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 14 χρονών! (φωτος)

Γωγώ Φούντα
Δείτε την νικήτρια των Όσκαρ Jennifer Lawrence να κάνει μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 14 χρονών! (φωτος)

Όταν το star quality φαίνεται από νωρίς...

Είναι μερικές περιπτώσεις που η φράση star από κούνια παίρνει κυριολεκτικά σάρκα και οστά! Μία από τις περιπτώσεις αυτές, είναι και η 22χρονη θριαμβεύτρια των βραβείων Oscar Jennifer Lawrence, η οποία αποδεικνύεται ότι ασχολήθηκε με το χώρο του θεάματος πολύ πριν γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μία σειρά από φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, απεικονίζουν τη διάσημη ηθοποιό να ποζάρει ως μοντέλο στην ηλικία των... 14 ετών! Μάλιστα, η άνεση και ο επαγγελματισμός της είναι τόσο μεγάλος, που τίποτα δεν μαρτυρά την το νεαρό της ηλικίας της καθώς ποζάρει με τον αέρα βετεράνου της πασαρέλας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lawrence ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, ενώ είχε και αρκετές προτάσεις από μεγάλα πρακτορεία τις οποίες και απέρριψε λόγω του... ιδιόρρυθμου χαρακτήρα της! Χαρακτηριστικό δε είναι το περιστατικό όπου δεν παρουσιάστηκε σε ραντεβού με διάσημο πρακτορείο επειδή η ρεσεψιονίστ στην είσοδο ήταν αγενής μαζί της, με αποτέλεσμα να θυμώσει και να φύγει!

Ο Chris Kaufman, ο άνθρωπος που φωτογράφισε την πιτσιρίκα τότε Jennifer, είπε: «Όταν τράβηξα την πρώτη φωτογραφία γύρισα στο βοηθό μου και του είπα ότι δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να κινείται έτσι. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς είχε αποκτήσει αυτή την ικανότητα. Μου είχε εξομολογηθεί ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται τίποτε απολύτως»!

Διαβάστε επίσης:

Η Jennifer Lawrence με νέα-πιο κοντή- κουπ!

«Nιώθω σα σκυλάκι chihuahua»: ποια φετινή νικήτρια των Όσκαρ έκανε αυτή τη δήλωση;

Jennifer Lawrence-Kristen Stewart: Φίλες ή... άσπονδοι εχθροί;