Η Miley Cyrus πιο προκλητική από ποτέ στο εξώφυλλο του V

Η Miley Cyrus πιο προκλητική από ποτέ στο εξώφυλλο του V

Μας δείχνει «λίγο από όλα» προσπαθώντας να σπάσει την εικόνα του καλού κοριτσιού

H Miley Cyrus φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού V για το τεύχος Drawn to Fashion με ένα ιδιαίτερο, προκλητικό, ροκ και απόλυτα σέξι cover. Τρίπτυχο cover για την ακρίβεια. Από τη φωτογράφηση προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μπορεί να έχει δηλώσει στην συνέντευξή της, η οποία σίγουρα θα είναι καυτή.

Στο ένα εξώφυλλο η άλλοτε αθώα πρωταγωνίστρια του Disney φορά ένα λευκό Dior jacket και μαγιό που τραβά στο επίμαχο σημείο- η έκφασή της να σημειώσουμε δεν είναι κολακευτική. Στο επόμενο μας δείχνει τους κοιλιακούς της φορώντας Chanel, και στο τρίτο δαγκώνει μία Louis Vuitton Keepall που φέρει το όνομά της.

Ο μάγος του φακού Mario Testino και η στιλίστρια Carlyne Cerf de Dudzeele τη βοηθούν να βγάλει προς τα έξω το κακό κορίτσι που πρόσφατα ανακάλυψε μέσα της. Στις σελίδες του περιοδικού η Cyrus συνεχίζει να μας δείχνει κομμάτια από το στήθος της ή τα οπίσθιά της- αφήνοντας και λίγα στην φαντασία : «Θα αλλάξω. Θα είμαι διαφορετική. Θα κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Κούρεψα τα μαλλιά μου και αγόρασα ένα ζευγάρι Docs και δεν ξανακοίταξα πίσω μου», λέει το κορίτσι!

Διαβάστε ακόμη:

Paparazzi (ξανα)τσάκωσαν την Miley Cyrus να καπνίζει μαριχουάνα!

Σοκ: Ολόγυμνο μοντέλο κυκλοφορεί στην πόλη! Πώς αντέδρασε ο κόσμος;(βίντεο)