To δράμα της Kim Kardashian: Ο Kanye ενδιαφέρεται μόνο για το μωρό;

Γωγώ Φούντα
To δράμα της Kim Kardashian: Ο Kanye ενδιαφέρεται μόνο για το μωρό;

Kαι γιατί δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου στην καλή του;

Αν νομίζατε ότι όλα στη ζωή της Kim Kardashian είναι ρόδινα και εύκολα κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Μπορεί λοιπόν η reality star, να έχει φήμη, χρήματα και να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, αλλά σύμφωνα με πηγές η ψυχολογία της δεν είναι και στα καλύτερά της.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον καλό της και πατέρα του αγέννητου παιδιού της Kanye West ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά απέναντι στην αγαπημένη του. Και επειδή το περιβάλλον των πλούσιων και διάσημων όσο έμπιστο κι αν είναι, πάντα έρχεται η στιγμή που τα... αποκαλύπτει όλα, η σχεδιάστρια κοσμημάτων, που επιμελήθηκε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kim για τον γάμο της με τον Kris Humphries, Lorraine Schwartz άνοιξε το στοματάκι της και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις!

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το αν έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το νέο δαχτυλίδι της Kim για τον αρραβώνα της με τον Kanye εκείνη απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχουν πει κάτι σχετικό. Δε νομίζω ότι κάνουν σχέδια γάμου καθώς ο Kanye δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση στην Kim παρά το γεγονός ότι πλέον είναι και τυπικά ελεύθερη»!

Εκτός βέβαια από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων και φίλη της Kim, ακόμα ένα άτομο από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού μίλησε αποκαλύπτοντας τα εξής: «Η Kim πλέον είναι ελεύθερη να παντρευτεί αλλά ο Kanye δεν έχει τέτοιο σκοπό. Δίνει την εντύπωση ότι θέλει μόνο το μωρό και αδιαφορεί για την Kim κάτι που φυσικά τη στενοχωρεί πολύ. Δεν είναι τυχαίο ότι από τότε που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της, ο Kanye βρίσκεται μονίμως στο εξωτερικό και έχει περάσει ελάχιστες μέρες με την μητέρα του παιδιού του».

Η αλήθεια είναι ότι ο West είναι εξαφανισμένος τον τελευταίο καιρό αλλά όλα αυτά ακούγονται κάπως υπερβολικά. Η φήμη που τον θέλει να ντρέπεται για την Kim επειδή την κοροιδεύει το σύμπαν, κρίνονται αναληθείς. Θα δείξει...

Διαβάστε επίσης:

Οι Καρντάσιαν είναι φίλοι μας

Kim Kardashinan- Kris Jenner: ποια φόρεσε καλύτερα το κόκκινο Valentino

H πιο διάσημη οικογένεια του Hollywood, πριν από 22 χρόνια. Tην αναγνωρίζετε;