Ο πιο κουλ γάμος της χρονιάς: Η Keira Knightley παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της (φωτό)

Γωγώ Φούντα
Ο πιο κουλ γάμος της χρονιάς: Η Keira Knightley παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της (φωτό)

Είναι ακομπλεξάριστη και το δείχνει!

H Keira Knightley είναι εδώ και λίγες ώρες ένα παντρεμένο και νοικοκυρεμένο κορίτσι καθώς ενώθηκε εις σάρκαν μίαν με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της James Righton. Η 28χρονη star η οποία έτσι κι αλλιώς φημίζεται για τον κουλ και απλό χαρακτήρα της, δεν θα μπορούσε να μην είναι έτσι και στη σημαντικότερη μέρα της ζωής της, επιλέγοντας το δημαρχείο μίας μικρής και γραφικής γαλλικής πόλης λίγο έξω από την Mασσαλία.

Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο καλοπληρωμένες star του Hollywood, η διάσημη βρετανίδα παντρεύτηκε μπροστά σε μόλις 11 καλεσμένους, με τους περισσότερους φυσικά να είναι οι συγγενείς του ζευγαριού, ενώ αδιαφορώντας πλήρως για τις πολυτέλειες και τη δημιουργία εντυπώσεων κατέφτασε στο δημαρχείο με ένα Renault Clio!

Το νυφικό της, το οποίο θύμιζε περισσότερο λευκό φορεματάκι, ήταν κοντό ενώ το είχε συνδυάσει με ανοιχτόχρωμες μπαλαρίνες, στεφανάκι στα μαλλιά και ένα υπέροχο σακάκι Chanel σε παστέλ αποχρώσεις. Οι δε καλεσμένοι, ήταν τόσο χύμα και απλά ντυμένοι, που κάποιοι από αυτούς έσκασαν μύτη φορώντας... σαγιονάρα παραλίας!

Το νιόπαντρο ζεύγος, σκοπεύει να διοργανώσει ένα πάρτι μόλις επιστρέψει στην Μ. Βρετανία, για τους φίλους που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν! Σίγουρα ένας γάμος, που όλοι θα θέλαμε αλλά λίγοι θα τολμούσαμε!

Να ζήσουν λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη:

Demi Moore: Συζεί με τον... πρώην της κόρης της!

«Μετά από τσακωμό, η γυναίκα θα πρέπει να κάνει στοματικό σεξ στο σύζυγό της»: Ποια superstar το δήλωσε;

Kι όμως η Kim Kardashian υπήρξε συλφίδα ειδού οι αποδείξεις (φωτός)