Ποια διάσημη ρώτησε η Gwyneth Paltrow: «Δεν είναι παράξενο να είσαι τόσο όμορφη»;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ρώτησε η Gwyneth Paltrow: «Δεν είναι παράξενο να είσαι τόσο όμορφη»;

Aποδεικνύοντας φυσικά ότι είναι λάτρης και της γυναικείας ομορφιάς...

Μπορεί πρόσφατα να της δόθηκε με δόξα και τιμή ο τίτλος της πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου, αλλά φαίνεται ότι όχι μόνο δεν το έχει πάρει πάνω της, αλλά είναι τόσο ακομπλεξάριστη και large που είναι σε θέση να θαυμάζει και άλλες εντυπωσιακές και σέξι γυναίκες!

Ο λόγος για τη Gwyneth Paltrow η οποία εμφανίστηκε στο Met Galla με μία εντυπωσιακή ροζ τουαλέτα κλέβοντας την παράσταση και όπως παραδέχτηκε, αυτό που της έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση δεν ήταν ούτε η βραδιά, ούτε φυσικά και οι λαμπερές παρουσίες, αλλά η... Miranda Kerr!

H διάσημη ηθοποιός λοιπόν, εξομολογήθηκε ότι εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την εμφάνιση και την ομορφιά του πρώην αγγέλου της Victoria's Secret που δεν κρατήθηκε και της είπε: «Δεν είναι κάπως παράξενο να είσαι τόσο όμορφη»; Για να λάβει την... αμήχανη άρνηση της Miranda η οποία σίγουρα δεν περίμενε μία τέτοια ερώτηση!

«Φορούσε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα που άφηνε τους κοιλιακούς της ακάλυπτους! Έδειχνε τόσο όμορφη που πραγματικά μου φάνηκε... αφύσικο», είπε η Gwyneth γελώντας και φυσικά αποδεικνύοντας ότι ξέρει να εκτιμάει το ωραίο, γενικότερα...

Διαβάστε επίσης:

Οι ασκήσεις της Gwyneth Paltrow για τέλειους γλουτούς

Gwyneth Paltrow: Ο γάμος της πιο ωραίας γυναίκας στον κόσμο έχει προβλήματα

Miranda Kerr: casual chic στο αεροδρόμιο