Ετοιμάζεται η 3η ταινία Sex and the city;

Ετοιμάζεται η 3η ταινία Sex and the city;

Όλα δείχνουν πως ναι!

Τίποτε δεν γίνεται τυχαία στο Hollywood, και σίγουρα όχι δηλώσεις που αφορούν σε ταινίες πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.
Έτσι όταν η Sarah Jessica Parker ρωτήθηκε από εκπομπή την "Εxtra" για το αν πρέπει να περιμένουμε και 3η ταινία Sex and the City είπε χαρακτηριστικά: «Λέω ότι ακόμη έχει μείνει μία ιστορία που πρέπει να ειπωθεί! Αν υπάρξει στην πραγματικότητα η σωστή στιγμή στο σωστό και το σωστό σημείο, ίσως θα πρέπει να την πούμε. Θα ήταν υπέροχο. Έχει πλάκα να το σκέφτεται κανείς». Αυτά είπε η Sarah και έριξε μπόλικο νερό στο μύλο της φημολογίας αλλά και ξεσήκωσε σχόλια που αναρωτιούνται τι είναι αυτό που έχει μείνει να ειπωθεί μετά από 7 σεζόν και 2 ταινίες.

«Δεν βλέπω να γίνεται Sex and the City 3» δήλωσε στο περιοδικό People, ο Mr. Big ή όπως λέγεται στην πραγματική ζωή, Chris North, ενώ η σεξοβόμβα της σειράς Samantha ή Κim Cattrall είπε στο MovieWeb.com: « Αισθάνομαι ότι το έχω αφήσει πίσω μου... Αν γίνει θα ήταν υπέροχο αν όχι ήταν μια φανταστική εμπειρία».

Βέβαια τα τσεκ πληρωμών με τα αρκετά εκατομμύρια δολάρια θα κάμψουν τις αντιστάσεις όλων των ηθοποιών, που μπορεί σήμερα να κάνουν τους δύσκολους, άλλα όλοι θέλουν άλλη μια επιτυχία στο βιογραφικό τους και ένα καλό μισθό.
Πάντως ανάμεσα στις φήμες που ακούστηκαν είναι ότι η Sarah Jessica Parker θα είναι και σε αυτή την ταινία παραγωγός και μάλιστα θα έχει και αυξημένες υποχρεώσεις μια και αυτή τη φορά θέλει να ασχοληθεί και με το σενάριο.