Βeyonce: Περιμένει το δεύτερο παιδί της;

Γωγώ Φούντα
Βeyonce: Περιμένει το δεύτερο παιδί της;

Η διάσημη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά της...

Eίναι μία γυναίκα που έχει τα πάντα! Χρήματα, φήμη, ομορφιά και φυσικά μία υπέροχη οικογένεια! Ωστόσο φαίνεται πως αυτά δεν είναι αρκετά για τη Beyonce και όπως όλα δείχνουν έβαλε πλώρη για ακόμα περισσότερα, που στην προκειμένη είναι ένα ακόμα μωρό!

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι εκτός του ότι θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της, δεν μπορεί να μην κάνει και το χατίρι στην μικρούλα Blue Ivy η οποία της ζητά επίμονα αδερφάκι!

Εκτός βέβαια από τα λεγόμενα της superstar υπάρχουν και κάποιες μικρές αποδείξεις oι οποίες μαρτυρούν πιθανή εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα φωτογραφίες από την περιοδεία της οι οποίες δείχνουν την πάντα fit και γυμνασμένη Beyonce με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα κάνουν το γύρο του κόσμου και φυσικά τα διεθνή Μέσα έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν λόγο για την έλευση του δεύτερου τέκνου της οικογένειας Carter!

Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας γιατί μπορεί απλά η κοπέλα να παράφαγε... Όπως και να' χει, είναι το μοναδικό πράγμα που σίγουρα δεν μπορεί να κρυφτεί!

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι απίστευτα εκκεντρικές απαιτήσεις της Beyonce

Δείτε τη γκάφα της Beyonce στη συναυλία της

Ποια πριγκίπισσα έφερε σε δύσκολη θέση η Beyoncé;