Το μήλο κάτω από την μηλιά: Η κόρη αυτής της σέξι κυρίας είναι star της μουσικής. Ποια είναι;

Γωγώ Φούντα
Το μήλο κάτω από την μηλιά: Η κόρη αυτής της σέξι κυρίας είναι star της μουσικής. Ποια είναι;

Τώρα καταλαβαίνουμε σε ποιον έμοιασε η star!

Αναρωτιέστε γιατί η superstar της μουσικής Rihanna έχει αυτή τη συμπεριφορά και θέλει μονίμως να προκαλεί, δείχνοντας πάντα ένα... σεβαστό μέρος του γυμνού κορμιού της; Μία πιο πρσοεκτική ματιά στην κυρία της φωτογραφίας θα σας πείσει ότι η RiRi δεν κάνει του κεφαλιού της διότι όλα είναι θέμα... γονιδίων!

Η κυρία ονομάζεται Monica και είναι η μαμά της διάσημης τραγουδίστριας σε ηλικία των 25 ετών! Όπως μπορείτε και μόνοι σας να δείτε, η νεαρή Monica είναι ιδιαιτέρως σέξι και ναζιάρα, και αν κρίνουμε από το πολύ κοντό της φορεματάκι, το οποίο αφήνει ακάλυπτο το... μπουτάκι, μάλλον ήθελε κι εκείνη να προκαλεί τα βλέμματα και τα σχόλια των αρσενικών όπως ακριβώς και η κορούλα της!

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβασε η ίδια η Rihanna στο Insatgram ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, ενώ παρά το γεγονός ότι εδώ μπορεί να φαίνεται τσαχπίνα και παιχνιδιάρα, η ίδια η RiRi έχει εξομολογηθεί ουκ ολίγες φορές ότι είναι πολύ αυστηρή και συχνά πυκνά την παίρνει τηλέφωνο για να την... κράξει για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο ίντερνετ!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο πεθερός της Rihanna τη σιχαίνεται θανάσιμα;

Για ποια celebrity είπε η Rihanna ότι της προκαλεί εμετό;

H Rihanna επιλέγει Mary Katrantzou