Όλες οι φωτογραφίες της Kim Kardashian απ' τη Μύκονο

Όλες οι φωτογραφίες της Kim Kardashian απ' τη Μύκονο

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου

Μπορεί η οικογένεια Kardashian να ήρθε για ελάχιστες μέρες στην Ελλάδα, αλλά o "θόρυβος" που έγινε στα social Media ακούγεται μέχρι σήμερα.

Όλη η οικογένεια δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter και στο instagram.Οι δεκάδες εκατομμύρια followers, αλλά και ξένα media, είδαν ειδυλλιακές φωτογραφίες της Μυκόνου και της Σαντορίνης, γραφικά σπιτάκια, ηλιοβασιλέματα, πισίνες και γαλάζιες θάλασσες. Για να είμαστε δίκαιοι, η οικογένεια Kardashian ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τις ομορφιές της Ελλάδας και μάλιστα στην αρχή της φετινής τουριστικής περιόδου. Τα καλά νέα θα έρθουν αρχές Ιουνίου, όταν τα επεισόδια από τα γυρίσματα στην Ελλάδα θα παιχτούν σε όλο τον κόσμο από το κανάλι E!

Η Kim εδώ και καιρό βρίσκεται στην Αμερική, αλλά οι φωτογραφίες που τη δείχνουν να φορά ένα μικροσκοπικό μαγιό που δείχνει ωραιότατα τη κοιλιά της, γίνονται ανάρπαστες. Οι παπαράτσι που την κυνήγησαν σε κάθε ακτή της Ελλάδας έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και έτσι έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Kim να ποζάρει περήφανη την κοιλιά της.