Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια του ημιτελικού της Eurovision όπως τις τράβηξε η Δέσποινα Ολυμπίου!

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια του ημιτελικού της Eurovision όπως τις τράβηξε η Δέσποινα Ολυμπίου!

Αναμετάδιδε συνεχώς ό,τι συνέβαινε πίσω από τη σκηνή, μέσω του twitter της.

Ήταν μια λαμπερή βραδιά η χτεσινοβραδινή, με όλα τα φώτα και τα βλέμματα στραμμένα στο Μάλμο της Σουηδίας και στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision. Δεκαέξι χώρες διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν το «χρυσό εισιτήριο» του μεγάλου τελικού, με μόνο 10 όμως να τα καταφέρνουν.

Η Κύπρος, δυστυχώς, δεν ήταν μία από αυτές, αν και για εμάς το κομμάτι της ήταν ένα από τα καλύτερα της χτεσινοβραδινής διοργάνωσης και η Δέσποινα Ολυμπίου μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες. Η οποία Δέσποινα, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο στην ερμηνεία της επί σκηνής, αλλά έβγαλε και κανονικό... ρεπορτάζ από τα παρασκήνια, ανεβάζοντας καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς σχόλια και φωτογραφίες των όσων συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες, μέσω του επίσιμου λογαριασμού της κυπριακής συμμετοχής στο Twitter. Επίσης δεν παρέλειψε να κάνει retweets τις ευχές πολλών φαν που της έστελναν για καλή επιτυχία, αλλά και μετά το τέλος του ημιτελικού να απαντήσει σε όλους τους ξεχωριστά, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη και την αγάπη που της έδειξαν.

Μπείτε στην photo gallery και δείτε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε η Δέσποινα Ολυμπίου από τα παρασκήνια του ημιτελικού της Eurovision, και δείτε άλλη μια φορά την απίστευτη ερμηνεία της (και σκηνική παρουσία βεβαίως) στο «Αν με Θυμάσαι», στο βίντεο που ακολουθεί.

Όσο για τους 10 νικητές που πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision, είναι οι: Μολδαβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία, Δανία, Ρωσία, Βέλγιο, Ουκρανία, Ολλανδία.