Ποια star κάνει τα πάντα για να την μισήσει ακόμα περισσότερο η οικογένεια του καλού της;

Γωγώ Φούντα
Ποια star κάνει τα πάντα για να την μισήσει ακόμα περισσότερο η οικογένεια του καλού της;

Και μάλλον τα καταφέρνει εξαιρετικά;

Είναι σίγουρα μία από τις πιο διάσημες νεαρές τραγουδίστριες η οποία μέχρι σήμερα, εκτός από επαγγελματική επιτυχία είχε και μία πετυχημένη προσωπική ζωή. Ωστόσο, τελευταία, φαίνεται πως τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά για την Miley Cyrus μιας και ο αγαπημένος της, έχει αρχίσει να της κάνει νερά.

Και πώς άλλωστε να μην την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια ο Liam Hemsworth όταν βλέπει την μέλλουσα(;) σύζυγό του να ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter ντυμένη έτσι; Η Miley λοιπόν, σε μία προσπάθειά της να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί της, πόζαρε με τον διάσημη fashion designer Jeremy Scott, φορώντας μία από τις... ιδιαίτερες δημιουργίες του!

Το outfit της τραγουδίστριας αποτελείτο από ένα τζάκετ με νεκροκεφαλές, ασορτί ψηλές μπότες και ένα... ροζ βρακάκι! Και μπορεί οι δύο εικονιζόμενοι να ήταν πολύ περήφανοι για την εμφάνιση αυτή, αν κρίνουμε και από τα πλατιά τους χαμόγελα, αλλά ξέρουμε σίγουρα ποιος δεν ήταν περήφανος, που φυσικά δεν είναι άλλος από τον αρραβωνιαστικό της Miley, Liam και τα αδέρφια του τα οποία κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να την... παρατήσει!

Η Miley από την πλευρά της, μπορεί να στενοχωριέται και σύμφωνα με πληροφορίες να βλέπει ειδικό σύμβουλο ζευγαριών, προκειμένου να σώσει τη σχέση της με τον καλό της, αλλά μάλλον δεν εφαρμόζει τις συμβουλές που παίρνει αν κρίνουμε και από τη συγκεκριμένη φωτογραφία!

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί κανείς να αδικήσει και τον Liam ο οποίος γνώρισε και ερωτεύτηκε τη γλυκούλα Hannah Montana και πλέον είναι αρρανωνιασμένος με την... ξεσαλωμένη εκδοχή της! Καλά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε επίσης:

Μiley Cyrus- Kate Moss: ποια φόρεσε καλύτερα το punk φόρεμα ;

Miley Cyrus can twerk: Δείτε τη πώς το κουνάει σε βίντεο που ανέβασε στο facebook

H πιο hot γυναίκα της χρονιάς, σύμφωνα με το Maxim. Αλήθεια ή απάτη;