Ελισάβετ Σπανού & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μόλις χώρισαν

Ελισάβετ Σπανού & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μόλις χώρισαν

Μετά από μόλις ενάμιση μήνα σχέσης

Εκείνος είναι ένας από τους ομορφότερους Έλληνες και λογικό μια και είναι ένα περιζήτητο μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ εκείνη είναι μια νέα και ανερχόμενη τραγουδίστρια. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού, αν και προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους από τα media, η ίδια η Ελισάβετ σε τηλεοπτική εκπομπή το επιβεβαίωσε, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Όταν εκτίθεσαι λίγο παραπάνω, έχεις δύο επιλογές: Ή κλείνεσαι σπίτι σου προκειμένου να μη σε δει, να μην το μάθει κανείς ή κυκλοφορείς εκ των πραγμάτων θα σε δουν. Το να με ρωτάνε και να το αρνούμαι συνεχώς το βρίσκω χαζό, γι αυτό μετά από εύλογο διάστημα παραδέχτηκα πως βγαίνω με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου».

Αυτά δήλωνε πριν 2 εβδομάδες η Ελισάβετ, η οποία μάλλον βιάστηκε να ανακοινώσει τόσο προσωπικά πράγματα χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρη, μια και σήμερα η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και καιρό. Στενός συνεργάτης του Δημήτρη μας δήλωσε πώς «όντως έβγαιναν για ενάμιση μήνα, αλλά δεν προχώρησε η σχέση τους. Παρέμεινε σε εκείνο το αρχικό στάδιο του dating, όπου δύο άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού για να δουν αν ταιριάζουν. Μετά από ενάμιση μήνα αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να παραμείνουν φίλοι».