Ποια star χρεώνει τους θαυμαστές της προς 2.000 δολάρια, για μια συνάντηση μαζί της;

Ποια star χρεώνει τους θαυμαστές της προς  2.000 δολάρια, για μια συνάντηση μαζί της;

Και η πλάκα είναι ότι το event είναι sold out

Είναι μαμά, είναι διάσημη και ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη. Αυτό και μόνο έχει εκτοξεύσει τις μετοχές της στα ουράνια. Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow η οποία όπως γνωρίζετε και εσείς αλλά και η ίδια, «πουλάει πολύ.»


Αυτή τη φορά σκέφτηκε να αυξήσει το κασέ της, καλώντας τους θαυμαστές της σε ένα 'epic trip' όπως το ονόμασε, κατά το οποίο θα παραδώσει ένα μάθημα μαγειρικής στους μαθητές της. Η ημερομηνία της εκδήλωσης είναι η 14η Ιουνίου και όσοι παρευρεθούν στο VIP event, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μοναδικές στιγμές με τη star.
Το πακέτο περιλαμβάνει: Μεταφορικά από οποιαδήποτε πολιτεία των U.S.A, στη Νέα Υόρκη, οι μεταφορές, 2 νύχτες στο τετράστερο ξενοδοχείο DoubleTree by Hilton Metropolitan New York, σπα και ένα γεύμα σε ακριβό Γαλλικό ετσιατόριο του Big apple.


Πριν το μάθημα μαγειρικής της miss Paltrow, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν cocktails και πλούσια εδέσματα. Τέλος, θα φύγουν με το υπογεγραμμένο από την ίδια βιβλίο μαγειρικής της που κάνει πάταγο. Εμ, να μας πείτε δε θα δώσουν και λίγα. 2.000 δολάρια είναι αυτά, ένα αναμνηστικό βιβλιαράκι το δικαιούνται. Δείτε στη gallery την προσφορά, όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο groupon. Μην τρέξετε να την αγοράσετε (λέμε τώρα), είναι ήδη sold out...

Διαβάστε ακόμα

Το μυστικό της άψογης φόρμας της Gwyneth Paltrow είναι ένα... βραχιόλι;

Ποιος τόλμησε να σνομπάρει τη Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow: Ο γάμος της πιο ωραίας γυναίκας στον κόσμο έχει προβλήματα