Η γιατρός της Angelina δίνει στη δημοσιότητα όλο το ιατρικό της ημερολόγιο

Η γιατρός της Angelina δίνει στη δημοσιότητα όλο το ιατρικό της ημερολόγιο

Όλες οι λεπτομέρειες από τη διάγνωση, την εγχείρηση και την ανάρρωση

Η γιατρός της Angelina Jolie, η Kristi Funk περιγράφει στο Blog της σελίδας του ιατρικού κάντρου Pink Lotus το ιατρικό ημερολόγιο της Angelina και αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες από τις επεμβάσεις της διπλής μαστεκτομής.

Η γιατρός με κάθε λεπτομέρεια και ιατρικούς όρους περιγράφει βήμα βήμα όλες τις επεμβάσεις, τα φάρμακα που χρησιμοποίησε τα αποτελέσματα της βιοψίες ακόμη και τα διαφορετικά σταδία της ανάκαμψης.

Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά σημεία:

ΣΤΑΔΙΟ 5. Ανάκαμψη από τις εγχειρήσεις
«Στις 2 Φεβρουαρίου του 2013, η Angelina βρέθηκε στο χειρουργείο για την πρώτη επέμβαση (αφαίρεση θηλής). Ο σύντροφός της ήταν εκεί, σε ετοιμότητα, αμέσως μόλις συνήλθε από τη νάρκωση, όπως συνέβη και σε όλες τις επεμβάσεις».

«Μετά την εγχείρηση, το δέρμα της ήταν ελαφρώς μωλωπισμένο, αλλά σύντομα επανήλθε στο φυσιολογικό. Δύο ημέρες μετά τη διαδικασία ήρθαν και τα καλά νέα: ο ιστός πίσω από τις δύο θηλές ήταν απολύτως φυσιολογικά».

«Στις 16 Φεβρουαρίου έκανε την κύρια επέμβαση η οποία σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει μέχρι και οκτώ ώρες. Η μαστεκτομή κύλησε ομαλά.
Μετά τη μαστεκτομή, βοήθησα πλαστικό χειρουργό, Jay Orringer, καθώς πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο για την ανακατασκευή των μαστών».

«Σε μεγάλο θαμβό πιστεύω ότι η ανάκαμψη αντανακλά την προσδοκία και την εμπιστοσύνη της ασθενούς...»
«Η τελευταία επέμβαση πραγματοποιήθηκε 27 Απριλίου 2013, δέκα εβδομάδων μετά την μαστεκτομή: Η ανακατασκευή και ανασυγκρότηση των μαστών με το εμφύτευμα, πήγε πολύ καλά, φέρνοντας το τέλος στο χειρουργικό της ταξίδι»

Διαβάστε επίσης:

Ο θόρυβος γύρω από την Angelina Jolie και την προληπτική μαστεκτομή