Kristen Stewart-Robert Pattinson: Χώρισαν οριστικά;

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Χώρισαν οριστικά;

Ή μία από τα ίδια;

Σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart χώρισαν οριστικά μετά από 3 χρόνια σχέσης. Οι εκπρόσωποί τους ούτε επιβεβαίωσαν ούτε αναίρεσαν το γεγονός.
Ενώ όλα φαίνονταν να κυλούν ρόδινα και το ζευγάρι έδειχνε να έχει αναζωπυρώσει τη σχέση του, μαθαίνουμε πως ο Pattinson δεν έδωσε το 'παρών' στο πάρτυ για τα 27α του γενέθλια που κανόνισε η Stewart. Πριν από τα γενέθλια του σταρ οι δυο τους κυκλοφορούσαν χέρι-χέρι στο Met Gala, στη Νέα Υόρκη και γύρισαν μαζί στο Los Angeles στις 8 Μαίου. Γιόρτασαν μαζί τα 23α γενέθλια της Stewart και πήγαν στο Coachella – παρά τις φωτογραφίες που την ήθελαν να μπαίνει στο αμάξι του Rupert Sanders.

Εκτός από την είδηση που έβγαλε το PEOPLE το Hollywood Life & Entertainment, αναφέρουν επίσης το γεγονός λέγοντας πως ο σταρ προτίμησε να μείνει με την αντροπαρέα του από το να εμφανιστεί στο πριβέ pool party που οργάνωσε η Κstew. Τέλος, τα ίδια μέσα συμπληρώνουν πως η ενζενί απαθανατίστηκε από παπαράτσι να κλαίει και να παρακαλάει στο τηλέφωνο.

Για να δούμε τι μας περιμένει πάλι. Έχουν καταντήσει γραφικοί...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Kristen Stewart να ποζάρει σε εξώφυλλο του 2008 ως ανερχόμενο αστέρι!

H Κristen βαριέται: Δείτε τη star να κοιμάται όρθια στo Μet Ball!