Σήμερα ο ένας είναι ηθοποιός και ο άλλος παραγωγός και μάνατζερ. Τότε ήταν sexy μοντέλα, τους αναγνωρίζετε;

Σήμερα ο ένας είναι ηθοποιός και ο άλλος παραγωγός και μάνατζερ. Τότε ήταν sexy μοντέλα, τους αναγνωρίζετε;

Φωτογραφία από τις αρχές της δεκαετίας του 90

Βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και το τοπίο της ελληνικής showbiz είναι εντελώς διαφορετικό. Στην Αθήνα βασιλεύουν τα μεγάλα club, τα lifestyle περιοδικά και φυσικά τα μοντέλα, που είναι παντού: στα εξώφυλλα όλων των περιοδικών, στα πρώτα τραπέζια των club και των νυχτερινών μαγαζιών, στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών. Τα 90'ς ήταν η χρυσή εποχή για τα μοντέλα, τα κασέ ήταν υψηλά, οι δουλειές πολλές και το πάρτι έμοιαζε να μην τελειώνει.

Στη σκιά των κοριτσιών super model υπήρχαν φυσικά και οι άντρες μοντέλα, που μπορεί να ήταν ελάχιστοι, ήταν όμως εξίσου διάσημοι.
Ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ηλίας Πανταζόπουλος ήταν από τα πιο γνωστά μοντέλα που πέρασαν από την Ελλάδα. Καλογυμνασμένοι και όμορφοι στα πρότυπα των ξένων μοντέλων, έκαναν αμέσως τη διαφορά.

Ο Αλέκος που ξεκίνησε από barman σε γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου και της Αθήνας, ήδη είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στο κινηματογράφο και φαινόταν ότι θα έχει μέλλον στη νέα του καριέρα και ο Ηλίας, πρώην αθλητής που μεταπήδησε εύκολα και με μεγάλη επιτυχία στο μόντελινγκ.
Η φωτογραφία είναι από τις αρχές του 90 και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΚΛΙΚ, στις σελίδες της μόδας και δικαίως θεωρήθηκε μια από τις ωραιότερες και πιο σέξι φωτογραφίες όλων των εποχών. Για την ιστορία ο Αλέκος και ο Ηλίας παραμένουν ακόμη και σήμερα αγαπημένοι φίλοι.