Είναι οριστικό: δείτε τον Robert Pattinson να τα μαζεύει από το σπίτι της Kristen Stewart (φωτός)

Είναι οριστικό: δείτε τον Robert Pattinson να τα μαζεύει από το σπίτι της Kristen Stewart (φωτός)

Μία σχέση που δείχνει να είναι στα τελευταία της.

Η σχέση του Robert Pattinson και της Kristen Stewart υπήρξε για πολλούς το παραμύθι με το happy end. Συμπρωταγωνιστές σε ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters, εραστές, φίλοι, συγκάτοικοι, το τέλειο ζευγάρι του Hollywood έμοιαζε να τα έχει όλα. Ή σχεδόν όλα καθώς η Kristen δε φάνηκε ιδιαίτερα πιστή προδίδοντας τον καλό της "βρικόλακα" με το χειρότερο τρόπο.


Από τον περυσινό Ιούλιο, όταν φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού να φιλάει το σκηνοθέτη της νέας της ταινίας διέρρευσαν στον τύπο τίποτα δεν ήταν όπως πρώτα. Χωρισμός, επανασύνδεση, σενάρια επιστημονικής φαντασίας, οι δύο νέοι να προσπαθούν να κρυφτούν από τους παπαράτσι και μερικά δεκάδες φωτογραφικά κλικ εκεί για να απαθανατίσουν το τέλος που ερχόταν.


Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά εάν αυτή είναι η τελεία σε μία σχέση που πέρασε δια πειρός και σιδήρου και δείχνει να μην αντέχει άλλο. Αυτή τη φορά ο Robert Pattinson εθεάθη να φεύγει από το κοινό του σπίτι με τα δύο σκυλιά του και οδηγώντας το αγροτικό του γεμάτο βαλίτσες και πράγματά του.


Οι τίτλοι του τέλους φαίνεται να είναι πολύ κοντά και όσο και να μας δυσαρεστεί ίσως έτσι να σταματήσουν να ταλαιπωρούνται.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Kristen Stewart να ποζάρει σε εξώφυλλο του 2008 ως ανερχόμενο αστέρι!

H Κristen βαριέται: Δείτε τη star να κοιμάται όρθια στo Μet Ball!