Το Queen.gr θυμάται τον Τόμας Πρωτόπαπα

Το Queen.gr θυμάται τον Τόμας Πρωτόπαπα

Ακριβώς ένα χρόνο πριν (ήταν 24 Μαΐου του 2012) ο Τόμας είχε μιλήσει για πρώτη φόρα στο Queen.gr.

Οι τηλεοπτική σειρά οι Βασιλιάδες παιζόταν κάθε βραδύ με τεράστια νούμερα τηλεθέασης και όλοι οι νέοι ηθοποιοί και κυρίως ο Τόμας μάθαιναν από πρώτο χέρι τη δύναμη της τηλεόρασης.
Ο 24χονος τότε Τόμας μετά από πολλές οντισιόν κατάφερε και κέρδισε το ρόλο που άλλαξε τη –σύντομη- ζωή του για πάντα. Τα κορίτσια τον ανακάλυψαν αμέσως και εκείνος πάντα γλυκός και προσγειωμένος δεν αντιμετώπισε ποτέ την επιτυχία σαν δεδομένη.
Ας θυμηθούμε κάποια κομμάτια από τη συνέντευξη που μας έδωσε πέρσι, όταν ακόμη η ζωή και η καριέρα ανοίγονταν μπροστά του,

Που γεννήθηκες;
Στην Αγγλία και έμεινα εκεί τις πρώτες τρεις βδομάδες της ζωής μου.

Στα 14 σου έγινες μοντέλο πώς συνέβη;
Είχε πάει ένας φίλος μου για να τον δουν και πήγα μαζί του, εκεί μου είπαν "θες να κάνει και εσύ ένα βιντεάκι"; Μετά προέκυψαν κάτι διαφημιστικά και δουλειές.

Πόσες οντισιόν έκανες για να πάρεις το ρόλο στους "Βασιλιάδες";
Πηγαινοερχόμουν για τρεις μήνες, εύκολα πρέπει να πήγα 16 φορές. Δεν είχα απογοητευτεί, αλλά κάθε φορά που μου έλεγαν έλα ξανά αναπτερώνονταν οι ελπίδες μου, μέχρι που μια μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν "γεια σου Αλέξη". "Δεν με λένε Αλέξη" απάντησα και μου είπαν ότι από δω και στο εξής θα είμαι ο Αλέξης στο σίριαλ. Ούρλιαξα από τη χαρά μου.

Είδες τον εαυτό σου να αλλάζει στην επιτυχία; Την μία μέρα είσαι άγνωστος και την επομένη μπαίνεις καθημερινά στα σπίτια εκατομμύρια ανθρώπων;
Όχι δεν νομίζω ότι άλλαξα. Με πειράζουν στο δρόμο ή μου μιλάνε, αλλά το θεωρώ ευχάριστο και παίρνω θετική ενέργεια. Τις προάλλες μου έτυχε να πάω κάπου να φάω και ήθελε ο ιδιοκτήτης οπωσδήποτε να με κεράσει. Του λέω ότι δεν είναι σωστό και μου λέει "θα σε κεράσω, αλλιώς θα σε δείρω". Είναι ωραίο να παίρνεις αγάπη από τον κόσμο, αλλά μια δουλειά είναι, δεν μας κάνει άλλους ανθρώπους, απ ότι ήμασταν πριν ξεκινήσουμε.

Συμβαίνει σε μεγάλη επιτυχία οι φίλοι να εξαφανίζονται ή να αλλάζουν; Σε σένα συνέβη κάτι παρόμοιο;
Εγώ έχω τους ίδιους κολλητούς από τα γεννοφάσκια μου. Είναι οι ίδιοι φίλοι μου από το σχολείο, οπότε δεν άλλαξαν, άλλωστε δεν βάζω εύκολα ανθρώπους στη ζωή μου έτσι και αλλιώς. Έτυχε να με θυμηθεί πολύς κόσμος που ήταν εξαφανισμένος, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια στην επικοινωνία μας.

Το ξέρεις ότι αρέσεις πολύ στα κορίτσια; 'Ήσουν ο ωραίος του σχολείου;
Έτσι μου λέει η μάνα μου και η γιαγιά μου! στο σχολείο είχαμε ωραία παιδιά, αλλά ας πούμε ότι είχα και εγώ τις επιτυχίες μου.

Πότε χρησιμοποιούσες τελευταία φορά την εμφάνισή σου για να πετύχεις κάτι;
Την χρησιμοποιώ στο αεροδρόμιο, όταν σου βάζουν ένα ταμπελάκι για να βγει γρηγορότερα η αποσκευή σου. Εκεί κάνω τα γλυκά μάτια και μπορώ να σου πω ότι έχω μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο να παίρνω πάντα το ταμπελάκι.

Πόσα τατουάζ έχεις πάνω σου;
Νομίζω 10, με το τελευταίο που έκανα.

Σε ποια ηλικία έκανες το πρώτο;
Στα 15 μου.

Σημαίνουν κάτι τα τατουάζ ή απλώς είναι διακοσμητικά;
Όλα έχουν μια προσωπική ιστορία, είναι πράγματα που δεν θέλω να ξεχάσω ή με έχουν σημαδέψει.

Ζεις μόνος σου ή με τους γονείς σου;
Ζω με τους γονείς μου. Παλαιότερα έμενα μόνος μου, αλλά μετά από κάποια οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν, αναγκάστηκα να επιστρέψω σπίτι, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαστε πολύ φίλοι με τους γονείς μου.

Όσες φορές σε έχω πετύχει στο σίριαλ, σπάνια σε έχω δει ντυμένο;
Ναι, τυχαίνει να έχω πολλές σκηνές ημίγυμνες όπου κάνω μποξ ή είμαι στο ντους. Έχω λιώσει στο ντους, πρέπει να είμαι από τους πιο καθαρούς
Ανθρώπους που υπάρχουν, βάλε και τα τρία ντους την ημέρα που κάνω σπίτι, άστα να πάνε.

Ποια θεωρείς ότι είναι η πιο σέξι γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης
Ειλικρινά λειτουργώ περισσότερο εγκεφαλικά, παρά οπτικά. Οι συμπρωταγωνίστριες μου από τους βασιλιάδες θεωρώ ότι είναι από τις πιο σέξι γυναίκες που υπάρχουν. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μου αρέσει πολύ και συγκλονιστικά όμορφη θεωρώ την Εριέττα Κούρκουλου.

Θα τα έφτιαχνες με γυναίκα αρκετά μεγαλύτερη από σένα;
Ναι φυσικά, δεν έχω θέμα με την ηλικία, ένα νούμερο είναι. Ο έρωτας δεν κοιτά χρόνια και απόσταση.

Είσαι μόλις 24 σκέφτεσαι όμως να κάνεις οικογένεια;
Όχι από τώρα, αλλά κάποια στιγμή το θέλω. Θέλω τρία, τέσσερα παιδιά. Θα μου άρεσε να κάνω μια μεγάλη οικογένεια.

Πόσο διήρκεσε η μεγαλύτερη σου σχέση;
Ένα χρόνο περίπου.

Ξέρω ότι τα κορίτσια ουρλιάζουν για σένα, πως σου φαίνεται;
Χαμογελάω και μου αρέσει, όχι με την ιδέα ότι καυλ***ω με τον εαυτό μου, αλλά το βρίσκω γλυκό να εκφράζουν έτσι την συμπάθειά τους. Δεν έχει τύχει να με φέρουν ποτέ σε δύσκολη θέση ή να μου πουν κάτι άσχημο. Η μόνη εξαίρεση μια γιαγιά που τις προάλλες μόλις με είδε με χτύπησε με την μαγκούρα της. Τόσο δυνατά που μου άφησε μελανιά. Μου έλεγε "φτου σου αλήτη, που φέρεσαι έτσι στο κορίτσι". Ηρεμίστε της έλεγα, δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με άκουγε και έφυγα τρέχοντας

Διαβάστε επίσης:

Τόμας Πρωτόπαπας: Η τελευταία του συνέντευξη, λίγες μέρες πριν το τροχαίο (βίντεο)