Ποιο supermodel εμφανίστηκε... ημίγυμνο στις Κάννες;

Γωγώ Φούντα
Ποιο supermodel εμφανίστηκε... ημίγυμνο στις Κάννες;

Κινδυνεύοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή να μας δείξει τον... εσωτερικό της κόσμο;

To διάσημο φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό, ενώ οι εμφανίσεις των star δεν σταματούν να εντυπωσιάζουν και φυσικά να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως! Ιδίως οι διάσημες κυρίες της showbiz κάνουν τα πάντα προκειμένου να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιώντας άκρως... προκλητικές εμφανίσεις!

Μία από αυτές, είναι και της Ρωσίδας καλλονής Irina Shayk η οποία έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας του Robert Redford απογοητεύοντας τους ανθρώπους της μόδας και αντίθετα ενθουσιάζοντας το αντρικό κοινό!

Παρόλο που το διάσημο supermodel μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα κομψές και fashion εμφανίσεις, αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα αρκετά κιτς φόρεμα το οποίο δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία, ενώ αρκετές φορές λίγο έλειψε να γίνουν... αποκαλύψεις!

Για την ομορφιά της και το sex appeal της ούτε λόγος εννοείται, αλλά βρε Irina, είσαι τόσο θεά που οι υπερβολές είναι απλά περιττές. Να δείτε που το φόρεμα το επέλεξε ο, στυλιστικά τουλάχιστον τραγικός, σύντροφός της Christiano Ronaldo!