Οι Έλληνες Celebrities μαγειρεύουν για καλό σκοπό

Οι Έλληνες Celebrities μαγειρεύουν για καλό σκοπό

Ένα διαφορετικό τραπέζι

Τις εποχές που ζούμε οποιαδήποτε προσπάθεια για ανθρώπους ή οργανώσεις που χρειάζονται την βοήθειά μας είναι αξιέπαινες. Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. Hellas ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και έχει σκοπός της να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.
'Έτσι λοιπόν αυτή την Κυριακή στις 2 Ιουνίου στο εστιατόριο Barque στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 127 στην Νέα Ερυθραία, ελληνες celebrities θα είναι εκεί για να μαγειρέψουν Live. Το μενού συμπεριλαμβάνετε από 2 διαφορετικά ορεκτικά, 1 σαλάτα, 2 κυρίως πιάτα και 3 διαφορετικά γλυκά. Κοστίζει 35 ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένου κρασιού και μπύρας.

Η Μάντα Παπαδάτου μιλάει στο Queen για το event της Κυριακής

Πως σας ήρθε η συγκεκριμένη ιδέα;
Τη συγκεκριμένη ιδέα την σκέφτηκε η φίλη Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η οποία πάντα βοηθάει με όλη της την ψυχή. Είναι πρωτοποριακή ιδέα και απ' όσο ξέρω δεν έχει ξαναγίνει και την αντιμετωπίσαμε με ενθουσιασμό, ειδικά σε αυτές τις εποχές που οι πόροι για τις Μ.Κ.Ο είναι εξαιρετικά περιορισμένοι και προσπαθούμε όλοι να στηρίξουμε τον οργανισμό.

Όταν υπάρχουν celebrities προσελκύεται ευκολότερα η κοινή γνώμη;
Πιστεύω πώς ναι, όχι μόνο γιατί είναι διάσημοι, αλλά γιατί πολλοί από αυτούς είναι opinion leaders και μας βοηθούν να ακουστούμε και να ρίξουμε φως σε ένα πολύ σκοτεινό θέμα, το οποίο μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν μεγάλο ταμπού για την ελληνική κοινωνία. Πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω που έρχονται , μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν με την παρουσία τους.

Είχατε ανταπόκριση ή συναντήσατε δυσκολίες;
Καμία απολύτως δυσκολία δεν αντιμετωπίσαμε. Σε όσους πήραμε τηλέφωνο συμφώνησαν αμέσως. Όλοι μας είπαν ναι, ακόμη και εκείνοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν τόσο καλά και έχουν ένα άγχος.

Ποιος μαγειρεύει καλύτερα;
Αυτό δεν το ξέρω ούτε εγώ και θα πρέπει να το δούμε στην πράξη. Ξέρω όμως ότι η Έλλη Κοκκίνου είναι σουπερ γυναίκα που τα προλαβαίνει όλα και είναι καταπληκτική μαγείρισσα και απ' ότι μαθαίνω, πιάνουν πολύ και τα χέρια της Δέσποινας Καμπούρη. Και οι υπόλοιποι βέβαια θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν

Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο του W.I.N. HELLAS 2108996636, ή και στο BARQUE : 2108002201-2.