«Θέλω παιδιά αλλά δεν θέλω να μεγαλώσει ο κόλπος μου»! Ποια διάσημη το είπε;

«Θέλω παιδιά αλλά δεν θέλω να μεγαλώσει ο κόλπος μου»! Ποια διάσημη το είπε;

Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου;

H εν λόγω celebrity είναι το cover girl του τελεταίου τέυχους του Cosmopolitan. Φωτογραφίζεται με το αδυνατισμένο της κορμί και απαντά σε ερωτήσεις, με τις απαντήσεις της να εκπλήσσουν.
Ο λόγος για την Kelly Osbourne, η οποία ανοίγεται και παραδέχεται: «Θέλω παιδιά αλλά δεν θέλω έναν τεράστιο κόλπο», τι να πει κανείς για αυτή την απάντηση; Πραγματικά, το καλύτερο είναι να το αφήσουμε ασχολίαστο και να περάσουμε σε άλλες απαντήσεις.

Σε ερώτηση σχετική με τον σύντροφό της και σε τι διαφέρει σε σχέση με άλλους φίλους της, απαντά: «Απλά θέλει να με αγαπά και εγώ θέλω να με αγαπά. Όλοι οι προηγούμενοι ήθελαν κάτι από εμένα. Έπαιρναν τηλέφωνο γνωστούς και ζητούσαν χάρες χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Τους εξηγούσα πως δεν κερδίζουν τίποτα έτσι».

Όσο για την κόντρα της με την Lady Gaga, η Kelly δηλώνει: «Την αγαπούσα την Lady Gaga. Και πίστευα πραγματικά σε ό, τι πρέσβευε μέχρι που κατάλαβα πως πρόκειται για μεγάλη υποκρίτρια. Δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τους fans της από το να κακολογούν και να απειλούν κόσμο. Ρίχνει λάδι στη φωτιά, ταίζοντας φρικιά και σπασικλάκια προκειμένου να προωθούν την καριέρα της. Δεν νοιάζεται καν πραγματικά για τους gay. Αν νοιαζόταν θα έκανε περισσότερα».

Τέλος αναφέρθηκε και στο κόλλημά της με τα ναρκωτικά: «Είναι εξαρτημένος και είμαι εξαρτημένη. Είναι ένα από τα πράγματα με το οποίο θα παλεύουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Παίρνω τα μέτρα μου όσο μπορώ. Αν δεν είσαι χαρούμενος και υγιής δεν αξίζει. Όλοι λένε πως το sex, τα ναρκωτικά και το rock and roll έχουν πλάκα. Ούτε πλάκα έχουν ούτε λάμψη».


Διαβάστε ακόμη:
Είδηση της τελευταίας στιγμής: Τι πραγματικά συμβαίνει με τη Δέσποινα Βανδή και το Φοίβο;
Ποια σεξοβόμβα του Hollywood πήρε το μεταπτυχιακό της;