Όλες οι gay σκηνές του Matt Damon με τον Douglas απ' τη νέα τολμηρή τους ταινία

Όλες οι gay σκηνές του Matt Damon με τον Douglas απ' τη νέα τολμηρή τους ταινία

Καρέ καρέ όλα τα "απαγορευμένα" πλάνα

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παίχτηκε επιτέλους στην Αμερική και στο κανάλι των επιτυχιών HBO, το σίριαλ "Behind the Candelabra" που αναφέρεται στην μυθιστορηματική ζωή του Liberace.
Ο Liberace υπήρξε ίσως ο διασημότερος πιανίστας και διασκεδαστής που πέρασε ποτέ από τη σκηνή του Las Vegas. Εκτός από το ταλέντο του έμεινε στην ιστορία για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, την πολυτελή ζωή του και το "παραφορτωμένο" και κιτς lifestyle του.
Στο ρόλο του εκκεντρικού πιανίστα ο Michael Douglas, ενώ ο Matt Damon παίζει τον νεαρό εραστή του. Οι πληροφορίες λένε ότι η ταινία λόγω του τολμηρού θέματος και των gay σκηνών, δεν βρήκε ποτέ χρηματοδότη, ώστε να μπορέσει να κυκλοφορήσει στις αίθουσες. Οι μόνοι που επένδυσαν ήταν το κανάλι HBO και έτσι από ταινία, έγινε τηλεταινία.
Ο Michael Douglas είχε μιλήσει για τις ερωτικές σκηνές και τα φιλιά και είχε δηλώσει ότι έγιναν χωρίς πρόβα, μια και έξω.
Εμείς μαζέψαμε καρέ καρέ- καρέ τις πιο τολμηρές σκηνές της ταινίας, με τον Matt Damon να είναι γυμνός, αθλητικός και στα 42 του να υποδύεται τον 20χρονο και να μας πείθει.