Γιατί η Victoria Beckham δεν βάφεται μπροστά στην Harper;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Victoria Beckham δεν βάφεται μπροστά στην Harper;

Μία μητέρα με τα όλα της!

Η Victoria Beckham εκτός από star, πρώην τραγουδίστρια, fashion designer, σύζυγος David και φυσικά πολύτεκνη μητέρα, είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος που προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της όσο πιο σωστά και ταπεινά μπορεί, δίνοντάς τους τα κατάλληλα εφόδια για το μέλλον!

Η Victoria λοιπόν, η οποία έγινε γνωστή και με το προσωνύμιο Posh δηλαδή κοκέτα, είναι μεταξύ άλλων διάσημη τόσο για την αψεγάδιαστη εμφάνισή της αλλά φυσικά και για τις ultra chic στυλιστικές της επιλογές. Αν νομίζατε όμως ότι θέλει να μετατρέψει την τρισχαριτωμένη κόρη της Harper, σε μία μικρογραφία της, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. «Δεν βάφομαι ποτέ μπροστά στην Harper γιατί πολύ απλά θα θελήσει να με μιμηθεί κάτι που φυσικά είναι απαγορευτικό για ένα μικρό παιδί. Προτιμώ να περνά χρόνο με τα αδέρφια της παρά να ασχολείται με αυτά από τόσο μικρή ηλικία».

Εκτός όλων των άλλων, η Victoria ως καλή μάνα, προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στα παιδιά της, ότι η διασημότητα των γονιών τους είναι απλά ένα εφόδιο για να κάνουν καλά πράγματα για όσους το έχουν ανάγκη. «Ο Cruz ήρθε πρόσφατα και με ρώτησε ποιο είναι το θετικό στο να είσαι διάσημος. Εγώ φυσικά του απάντησα ότι αυτό απλά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις καλά πράγματα για τους συνανθρώπους σου γιατί έχεις τη δύναμη για να τα κάνεις. Γενικότερα προσπαθώ να μεγαλώνω τα παιδιά μου με συγκεκριμένες αρχές και φυσικά δεν τους δίνω οτιδήποτε κι αν ζητήσουν. Μπορεί να έχουν γεννηθεί με προνόμια, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν τα κάνει πιο ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιδιά».

Άραγε αν δεν είχε τόσα χρήματα, θα έλεγε τα ίδια; Λέμε εμείς τώρα...

Διαβάστε επίσης:

Συλλεκτικό στιγμιότυπο: Κι όμως, η Victoria Beckham (σχεδόν) χαμογελάει!

Η οικογένεια Beckham μόλις καλοσώρισε το νέο της μέλος (φωτός)

Δείτε τη Victoria Beckham με αθλητικά!(φωτό)