H Christina Aguilera αποκάλυψε το μυστικό της σιλουέτας της!

Γωγώ Φούντα
H Christina Aguilera αποκάλυψε το μυστικό της σιλουέτας της!

Πώς έμεινε η star, μισή;

Ποιο είναι το νούμερο ένα πράγμα που απασχολεί τη σύγχρονη γυναίκα όσον αφορά στην εμφάνισή της; Μα φυσικά τα κιλά της! Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε ότι δεν είμαστε μόνο εμείς οι κοινές θνητές που πασχίζουμε με τη ζυγαριά αλλά και οι stars!

H Christina Aguilera για παράδειγμα, τον τελευταίο καιρό έχει ακούσει τόσα πολλά για τα κιλά που είχε βάλει, ομολογουμένως είχε γίνει σαν μία ξανθιά μπαλίτσα, που αν ήταν κάποια άλλη στη θέση της ίσως και να είχε λυγίσει!

Όχι όμως η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία αφού άκουσε το κράξιμο του αιώνα και υπερασπίστηκε μέχρι θανάτου τα κιλά της, βαρέθηκε να είναι τσουπωτή, το πήρε απόφαση και πλέον έχει μείνει μισή, μη σας πούμε και λιγότερο! Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά. Αυτό όμως που δεν είναι, είναι το πώς κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ε λοιπόν, επειδή η Christina ενδιαφέρεται για τις θαυμάστριές της και τις θέλει καλλίγραμμες, αποκάλυψε το μυστικό της.

«Μπορώ να πω ότι σχεδόν όλα τα έκανα μόνη μου. Μπήκα στο ίντερνετ και έψαξα συμβουλές διατροφολόγων αλλά και κάποιες προτεινόμενες διατροφές. Βρήκα αυτή που μου ταίριαζε περισσότερο και την εφάρμοσα. Έπαιρνα το πολύ 1.600 θερμίδες την μέρα και φυσικά δεν ένιωσα ποτέ πείνα! Το φαγητό, ερχόταν με delivery και εννοείται ότι συνδύασα τη διατροφή μου με γυμναστική. Πλέον, μπορεί να μη συνεχίζω τη δίαιτα, αλλά το σημαντικό είναι ότι συνήθισα σε έναν πιο υγεινό τρόπο διατροφής», είπε η πλέον καλλίγραμμη star!

Διαβάστε επίσης:

Christina Aguilera συγχαρητήρια: Η star αδυνάτισε και είναι πιο ωραία από ποτέ!

Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της Christina Aguilera

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Aguilera αποφάσισε να αδυνατίσει!