Ποιος σέξι star είπε ότι κατά βάθος θα είναι πάντα ένα χοντρό παιδί;

Γωγώ Φούντα
Ποιος σέξι star είπε ότι κατά βάθος θα είναι πάντα ένα χοντρό παιδί;

Nα τον πιστέψουμε;

Μπορεί να είναι διάσημος πολύ περισσότερο για τους κοιλιακούς, παρά για το ταλέντο του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Channing Tatum δεν είναι ο μανιακός με τη γυμναστική και τη διατροφή όπως ίσως οι περισσότεροι πιστεύουν.

Ο διάσημος και σέξι ηθοποιός λοιπόν, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στην οποία έκανε εξομολογήσεις άλλου τύπου σχετικά με το κορμί, τη σχέση του με τη γυναίκα αλλά και τους φίλους του! Oύτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι μέσα του θα είναι πάντα ένα... χοντρό παιδάκι διότι λατρεύει το φαγητό και απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να αράζει στην παραλία πίνοντας μπύρες! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι όποτε δεν έχει γυρίσματα βάζει αρκετά κιλά τα οποία στη συνέχεια αναγκάζεται πάντα να χάσει κάνοντας αυστηρή δίαιτα!

Όσον αφορά στην ονειρεμένη και ιδανική σχέση που έχει με την Jenna Dewan υποστηρίζει ότι θέλει προσπάθεια και υπομονή ενώ σε ανύποπτο χρόνο συνηθίζει να ρωτά τη γυναίκα του, και εκείνη με τη σειρά της, πόσο τον αγαπάει την κάθε στιγμή(!) κάτι που βέβαια μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει και σε καυγά! Τέλος, όσον αφορά στους φίλους του, εξομολογήθηκε ότι τον κοροιδεύουν συνεχώς και πιο πολύ τις σέξι φωτογραφίσεις που κάνει...

Δεν πειράζει χρυσέ μου, έχεις θαυμάστριες εσύ!

Διαβάστε επίσης:

50 Aποχρώσεις του Γκρι: Αυτά τα καυτά αγόρια θα θέλαμε να ενσαρκώσουν τον Mr.Grey

Ποιος σέξι ηθοποιός είπε ότι ευχαρίστως θα έκανε sex με τον George Clooney;

Τοp 5: Τα πιο sexy ζευγάρια του Hollywood (photos)