Bradgelina στην πρώτη τους εμφάνιση μετά τη διπλή μαστεκτομή (video)

Bradgelina στην πρώτη τους εμφάνιση μετά τη διπλή μαστεκτομή (video)

Ευτυχισμένοι και σίγουροι όσο ποτέ στην πρεμιέρα του World War Z

Η Angelina Jolie, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε δίπλα στον Brad Pitt, για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «World War Z».

Η σταρ όμορφη και χαμογελαστή όπως ακριβώς και ο Brad περπάτησε με μία μαύρη ημιδιάφανη τουαλέτα το κόκκινο χαλί και μίλησε στους δημοσιογράφους με χαρά και ευγένεια. «Είμαι εδώ για τον Brad. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για εκείνον. Και τα αγόρια μου είναι κάπου εδω γυρω και φαντάζομαι θα τους αρέσει πολύ. Ήταν δίπλα μου ο Brad, είναι πολύ καλός πατέρας και άντρας και είμαι πολύ τυχερή», είπε όταν την ρώτησαν πόσο τη στήριξε και αν ήταν δύσκολο όλο αυτό.

«Αν βοήθησα έστω και λίγο, τότε είμαι πολύ χαρούμενη. Χαίρομαι που γίνεται συζήτηση και εξαπλώνεται η κουβέντα με γυναικεία θέματα υγείας».Την ίδια ώρα, ο Brad Pitt μιλούσε κι εκείνος στους ρεπόρτερ λέγοντας: «Η πράξη της ήταν ηρωική. Θυσίασε ένα κομμάτι της για μας και την οικογένειά μας. Του επιτέθηκε εκείνη και χαίρομαι που δεν έχουμε πια αυτό το φόβο, κάτι που δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να κάνουν. Πιστεύω θα έπρεπε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να το αντιμετωπίσουν». Ταυτόχρονα, λάμβανε χώρα η κηδεία της θείας της, Debbie, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του στήθους, λίγες μέρες, αφότου η Angelina αποκάλυψε την δική της προληπτική διπλή μαστεκτομή. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δε θα πάει στην κηδεία της θείας της η Angelina Jolie

Γυμνό πορτρέτο της Angelina Jolie χωρίς στήθος βγαίνει σε δημοπρασία!