Κορσέ...mania! Δείτε ποια άλλη star του Hollywood έπιασε ο φωτογραφικός φακός να φορά κορσέ!

Κορσέ...mania! Δείτε ποια άλλη star του Hollywood έπιασε ο φωτογραφικός φακός να φορά κορσέ!

Τελικά όλες οι stars από την Lady Gaga, την Katy Perry μέχρι και την Kim Kardashian απέκτησαν καινούριο φίλο τον...κορσέ! 

Η Kelly Osbourne αυτή τη φορά ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις διάσημες γυναίκες που έχουν επιλέξει στις εμφανίσεις τους να φοράνε κορσέ!

Η 28χρονη βρέθηκε στο baby shower που έκανε η καλή της φίλη Kim Kardashian για το κοριτσάκι που πρόκειται να φέρει τον κόσμο σε λίγο καιρό και ένα κλικ του φωτογράφου ήταν αρκετό να φέρει στο φώς το...μυστικό της σφιχτής σιλουέτας της.

Η Kelly Osbourne για αυτήν την εμφάνισή της επέλεξε να βάλει μια λευκή μπλούζα συνδυάζοντάς την με μια μπλε κοντή φούστα. Ως εδώ όλα καλά μέχρι που ο αέρας φύσηξε και η καλή οπτική γωνία που είχε ο φωτογράφος είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του κορσέ με ολίγον από κυτταρίτιδα!

Αυτή την περίοδο η Kelly Osbourne ακολουθεί την δίαιτα των μανιταριών, όπου διαρκεί 14 ημέρες και αντικαθιστά το μεσημεριανό ή το βραδινό με ένα εμπνευσμένο πιάτο μανιταριών. Η δίαιτα υπόσχεται να χάσεις βάρος χωρίς να αδυνατίσει ταυτόχρονα το γυναικείο στήθος και λέγεται ότι αυτήν ακολουθεί και η Katy Perry.

Διαβάστε επίσης:

Το μυστικό των αδελφών Kardashian για τέλεια σιλουέτα αποκαλύφθηκε

Τι φόρεσε η Lady Gaga στο καινούριο της single Judas;