Ποια διάσημη σταρ ελληνικής καταγωγής κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών;

Ποια διάσημη σταρ ελληνικής καταγωγής κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών;

Πιάστηκε να πουλάει κοκαïνη αξίας 800 λιρών Αγγλίας

o-TULISA-MIKE-GLC-570

Η σταρ πιάστηκε από ρεπόρτερ της εφημερίδας The Sun μαζί με τον φίλο της rapper Mike GLC - να προσπαθεί να πουλήσει ναρκωτικά σε undercover δημοσιογράφο που προσποιήθηκε τον επίδοξο πελάτη.

Η Scotland Yard ανακοίνωσε πως έχει λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες και ερευνά την υπόθεση διεξοδικά. Ο ρεπόρτερ μάλιστα τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες. Η Tulisa Contostavlos, πρωην κριτής του X-Factor και διασημότητα ελληνικής καταγωγής με πολλά μηδενικά στους λογαριασμούς της, καυχιέται κιόλας για τις διασυνδέσεις της με τον κόσμο των εμπόρων ναρκωτικών λέγοντας: «Η μισή μου ατζέντα τα πουλάει. Φυσικά και μπορώ να σου βρω. Οι μισοί μου γνωστοί είναι έμποροι. Ο ένας μεγαλέμπορος κοκαίνης. Ο κολλητός μου. Είναι gangster - ο δικός μου gangster. Μιλάμε συνθηματικά. Τον ρωτάω αν έχει γλυκάκια και με ρωτάει πόσα θέλω».

Η ίδια φέρεται να έδειξε μηνύματα με προηγούμενές της συναλαγές στον ρεπόρτερ για να τον πείσει να αγοράσει ναρκωτικά αξίας £800. Τι να πει κανείς γαι την Τούλα Παυλίνα Κοντόσταυλος (όπως είναι το πραγματικό της όνομα)...


Διαβάστε ακόμη:

Ποια celebrity εμφανίστηκε στην παραλία με... γόβες στιλέτο;

Tulisa Contostavlos: Εγώ είμαι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο!