Αυτός ο πιτσιρίκος, σήμερα είναι περιζήτητος απ' τα τηλεοπτικά κανάλια. Τον αναγνωρίζετε;

Αυτός ο πιτσιρίκος, σήμερα είναι περιζήτητος απ' τα τηλεοπτικά κανάλια. Τον αναγνωρίζετε;

Τι έλεγαν για εκείνον τα περιοδικά 21 χρόνια πριν

21 χρόνια πριν τίποτε σχεδόν δεν έχει μείνει ίδιο. Ανάμεσα σ' αυτά που έχουν αλλάξει πολύ και ο τότε όμορφος νεαρός ηθοποιός/σεναριογράφος που μόλις ξεκινούσε την καριέρα του.
Ο πιτσιρίκος στην ασπρόμαυρη φωτογραφία του 1992 που σήμερα είναι περιζήτητος από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Το περιοδικό "Τα Πρόσωπα" που εξέδιδε ο Άρης Δαβαράκης (ήταν ο προάγγελος του περιοδικού ΚΛΙΚ) έκανε ένα μικρό αφιέρωμα στον άγνωστο ακόμη, αλλά υποσχόμενο Αλέξανδρο. Ήταν η εποχή που τα περιοδικά ήταν ελάχιστα και τα media ήταν εξαιρετικά προσεκτικά σχετικά με ποιον και γιατί θα φιλοξενήσουν στις σελίδες τους. Σε αντίθεση με σήμερα τότε ήταν σημαντικό να ασχοληθούν έστω και για λίγο μαζί σου τα περιοδικά.

Το κείμενο του περιοδικού το οποίο υπογράφει ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουρζιώτης γράφει και μάλιστα σε πολυτονικό:
«Ακούει στο όνομα Αλέξανδρος. Είναι μελαχρινός, διαθέτει καυστικό χιούμορ και είναι τις περισσότερες φορές αυτοκαταστροφικός. Χαρακτηρίζεται από μια δυσεύρετη σεμνότητα και ένα αχαλίνωτο άγχος περί παντός του επιστητού. Μένει στην περιοχή Γκύζη κοντά στην Αλεξάνδρας. Ο Αλέξανδρος Ρήγας τελείωσε τη σχολή του Εθνικού το 1989. Δούλεψε σαν βοηθός του Κώστα Αρζόγλου στο έργο "Πυξ Λαξ" και "Με το ίδιο νόμισμα" και συμμετείχε στο "Χειμωνιάτικο παραμύθι " του Σαίξπηρ, στο "Γλυκό πουλί της νιότης" που ανέβασε η Βουγιουκλάκη.... Μέσα σε τέσσερα χρόνια έχει κάνει πολλά μα πιο πολύ ο Αλέξανδρος χαίρεται για το σενάριό του που γυρίζεται αυτό τον καιρό για τον ΑΝΤ1 και φέρει τον τίτλο "Η Ελίζα κι η άλλη". Πρωταγωνίστριες στο σίριαλ αυτό δύο ηθοποιοί που εκτιμά ιδιαίτερα. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Μάρθα Βούρτση. Όσο για το θέατρο περιμένει την κατάλληλη πρόταση, ενώ σκέφτεται ήδη κάποιες άλλες με ενδιαφέρον. Τον βλέπετε εξάλλου και στη φωτογραφία. Σκέφτεται μανιωδώς».