Η Kate Moss θύμα τηλεφωνικής φάρσας

Η Kate Moss θύμα τηλεφωνικής φάρσας

Ακούστε πώς αντέδρασε το supermodel στο περίεργο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον κολλητό του

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κολλητός της Kate Moss, Nick Grimshaw, αποφάσισε να της κάνει πλάκα από τηλεφώνου, και μάλιστα στον αέρα του BBC Radio One. Οι φάρσες στην εκπομπή του Grimshaw είναι τακτικό φαινόμενο και, αυτή την φορά, θύμα ήταν η φίλη του. Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Βρετανός κωμικός, Keith Lemon, ο οποίος προκάλεσε τον παραγωγό να πάρει τηλέφωνο το supermodel και ζήτησε, το θέμα του τηλεφωνήματος, να είναι η ταινία High School Musical.

Εμφανώς χαρούμενη, που άκουγε τον φίλο της, η Moss σήκωσε το τηλέφωνο αναφωνώντας «Γεια σου αγάπη μου!», εξηγώντας, στη συνέχεια, για ποιό λόγο είχε τόσο καιρό να του μιλήσει. «Σ' αγαπώ, ήμουν μακριά. Ήμουν στο Χονγκ Κονγκ και τώρα είμαι στην Τουρκία. Είναι πανέμορφη, πρέπει να έρθεις, είναι τέλεια», είπε.

Ο DJ ρώτησε, στη συνέχεια, την Moss, αν είχε το DVD του με το High School Musical. «Δεν ξέρω, το έχω λες; Μπορώ να κοιτάξω, πότε το χρειάζεσαι;», απάντησε η Moss, εμφανώς μπερδεμένη. «Είναι τόσο περίεργη η ερώτησή σου, είσαι τόσο "νούμερο"! Πότε μου το έδωσες; Είναι τόσο αστείο! Δεν έχω ιδέα. Θα μπορείς να το βρεις σε ένα μαγαζί», του είπε το supermodel γελώντας. Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα.

Διαβάστε ακόμα:
Kate Moss: Με γυαλιά ηλίου και καταπονημένη μέσα στη μαύρη νύχτα!
H Kate Moss μας δίνει συμβουλές για να αποκτήσουμε το τέλειο στυλ
Cat eye γυαλιά ηλίου: η νέα μανία της Kate Moss