Πλανήτης Hollywood: ποιες ακραίες μεθόδους ακολουθούν οι διάσημες κυρίες για να παραμείνουν νέες

Πλανήτης Hollywood: ποιες ακραίες μεθόδους ακολουθούν οι διάσημες κυρίες για να παραμείνουν νέες
Μάθετε τι κάνουν για να παραμένουν νέες, ωραίες και μοιραίες.

Ότι οι διάσημες κυρίες θα έκαναν τα πάντα για να παραμείνουν νέες και πανέμορφες για πάντα το ξέραμε. Αυτό που δε γνωρίζαμε μέχρι πρότινος είναι με ποιες ακριβώς μεθόδους το καταφέρνουν αυτό.

Η Katy Perry φωτογραφήθηκε με μία τεράστια σακούλα γεμάτη χάπια και παραδέχτηεκ πως προκειμένου να είναι λαμπερή και υγιής παίρνει 3 χάπια τη μέρα, ενώ υποκαθιστά γεύματα με άλλα χάπια ζώντας κυριολεκτικά με τη σακούλα της αγκαλιά.

Η Jennifer Aniston κάνει βεντούζες. Μάλιστα, πολύ καλά διαβάσατε, η διάσημη ηθοποιός έχει εθεαθή πολλές φορές με σημάδια και κύκλους από τα ποτήρια που χρησιμοποιούνται στην εν λόγω διαδικασία. Με αυτή την τεχνική υποτίθεται πως αιματώνονται κάποια σημεία του σώματος καλύτερα άρα και υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και η ασθενής παραμένει πεντάμορφη για πάντα.

Η Kim Kardashian από την άλλη δε θα ησύχαζε εάν δεν έκανε το πιο ανατριχιαστικό και μάλιστα μπροστά στην κάμερα. Η μέλλουσα μανούλα πήγε με τον κολλητό της σε μία ειδική κλινική στο Miami και έκανε μία νέα μέθοδο κατά τη διάρκεια της οποίας σου παίρνουν αίμα από το χέρι και σου το επανατοποθετούν στο πρόσωπο.

Πώς σας φαίνονται οι διάσημες, αρκετά τολμηρές;

Διαβάστε περισσότερα:

Ποια διάσημη star δε μπορεί να περπατήσει με φλατ παπούτσια;

Διάσημες που ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη τους στο instagram (φωτό)