Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του Νίκου Ψαρρά

Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του Νίκου Ψαρρά

Τη Δευτέρα θα ντυθεί γαμπρός

Όπως πρώτοι είχαμε γράψει εδώ στο Queen, από τα τέλη ακόμη του Ιανουαρίου, ο Νίκος Ψαρράς μπαίνει στη λίστα των εργένηδων που τελικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο μπράτσο τη αγαπημένης του Ελένης Καρακούλη. Έτσι τη Δευτέρα 17 Ιουνίου ο Νίκος και η 35χρονη θεατρολόγος, μετά από 2 χρόνια σχέσης θα ανταλλάξουν όρκους πίστης για μια ζωή.

Ο Νίκος Ψαρράς πριν από μια εβδομάδα έκανε επέμβαση κήλης, που εκκρεμούσε και λόγω θεάτρου δεν μπορούσε να προγραμματιστεί. Έτσι στο μεσοδιάστημα έκανε την επέμβαση και αναρρώνει και μέχρι την ημέρα του γάμου του θα είναι περδίκι και έτοιμος να ντυθεί γαμπρός.

Ο Νίκος εδώ και καιρό δεν θέλει να αποκαλύψει την τοποθεσία του γάμου και έτσι από σεβασμό στην επιθυμία του δεν θα το αναφέρουμε. Το μικρό και περιορισμένο πάρτι όμως θα δοθεί στο bar Cash στην Κηφισιά που ανήκει στον καλό του φίλο, Γιάννη Μωράκη.
Θα υπάρχουν δύο κουμπάροι ένας από κάθε πλευρά του ζευγαριού και παρά τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού να περάσουν μήνα του μέλιτος στην Κούβα, κάτι τέτοιο δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη. Ίσως στο μέλλον.