Γιατί η Cameron Diaz θεωρείται η αντροχωρίστρα του Hollywood;

Γιατί η Cameron Diaz θεωρείται η αντροχωρίστρα του Hollywood;

Πόσα ζευγάρια έχει χωρίζει η Cameron;

Πολύς ντόρος γίνεται εδώ και μερικές μέρες με πρωταγωνίστρια την Cameron Diaz που φαίνεται πως δεν άντεξε και άπλωσε το πλοκάμι της στον καλό της Lady Gaga και επίσημο αρραβωνιαστικό, Taylor Kinney.

Η διάσημη ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον καλλονό στην ταινία «The Other Woman» που γυρίζεται αυτές τις μέρες όπως μαθαίνουμε οι ερωτικές σκηνές παραείναι ρεαλιστικές και έχουν φέρει τους δύο αρτίστες πολύ κοντά. Εμείς μια μνήμη ελέφαντα την έχουμε γι΄αυτό πριν βιαστείτε να αποκαλέσετε τη Gagaloo κατίνα και τρελή, σας ενημερώνουμε πως ένα δίκιο το έχει καθώς δε θα είναι η πρώτη φορά που η Cameron κλέβει κάποιας τον άντρα.


Πριν από μερικά χρόνια είχαμε κάνει αμάν και πώς που η Jennifer Aniston βρήκε αγόρι και μάλιστα το ωραιότατο μοντέλο ονόματι Sculfor. Δεν πέρασαν μερικές μέρες και ο κύριος εθεάθη χέρι χέρι με την Cameron να περπατούν ερωτευμένοι σε κάποια παραλία του Los Angeles.


Τέλος, να σας θυμίσουμε τη βεντέτα μεταξύ Cameron Diaz και Kate Hudson όταν η δεύτερη τα έφτιαξε με τον Justin Timberlake που ήταν πρώην της πρώτης. Έτσι, για άλλη μια φορά το αγόρι της Kate, Rodriguez και παίκτης των Yankees εθεάθη στην αγκαλιά της Cameron.


Μήπως τελικά όπου υπάρχει και καπνός υπάρχει και φωτιά;

Διαβάστε ακόμα

Ποιος σταρ δήλωσε ότι θέλει να κάνει σεξ και με τις τρεις αδερφές Kardashian... ταυτόχρονα;

O Russell Brand αποκαλύπτει γιατί απέτυχε ο γάμος του με την Katy Perry!

Ποιος διάσημος τραγουδιστής βγήκε στους δρόμους... ξυπόλητος;