Salma Hayek: «Είμαι πιο όμορφη από όσο φαίνομαι»!

Salma Hayek: «Είμαι πιο όμορφη από όσο φαίνομαι»!

Τι εξομολογείται η σέξυ 47χρονη σταρ;

Η Salma Hayek βρίσκεται στο εξώφυλλο του InStyle, όμορφη και γοητευτική όπως πάντα, αλλά συνηθισμένη. Με ρούχα που δεν προβάλλουν ως συνήθως το τεράστιο στήθος της, στο εσωτερικό του περιοδικού, μιλά για το πώς ντύνεται, αποκλειστικά προκειμένου να κάνει τον άντρα της, ευτυχισμένο.

Στα 47 της, πια δηλώνει: 'Φοράω πολύ δέρμα πια στο κόκκινο χαλί. Ο άντρας μου το λατρεύει. Δεν είμαι fashionista, αλλά βλέπω τι μου πάει. Μπορώ να δημιουργήσω μια πολύ ωραία εικόνα, αλλά κοπιάζω για να αρέσω στον άντρα μου πιο πολύ. Θέλω να τον ελκύω'.

Και συνεχίζει: ' Όταν έγινα 40, έκατσα και σκέφτηκα. Είπα στον εαυτό που πως είναι η τελευταία φορά. Κάθε χρόνο λέω να μην ξαναβάλω strapless μιας και νομίζω πως από μία ηλικία και μετά δεν είναι σωστό, αλλά κάθε χρόνο καταλαβαίνω ότι με παίρνει ακόμη'!

Και καταλήγει: 'Ξέρω πως ο κόσμος πάντα πίστευε πως είμαι όμορφη, αλλά ποτε δεν προσπάθησα να φανώ τόσο όμορφη όσο πραγματικά μπορώ να είμαι. Θα μπορούσα να γυμναστώ πιο πολύ ή να μην τρώω γλυκό ή να μην πίνω αλκοόλ. Να κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια. Δεν είναι προτεραιότητα της ζωής μου η ομορφιά. Ποτέ δεν ήταν. Είναι αυτό το επαναστατικό πνεύμα μου... φυσικά και υπάρχει κάτι παραπάνω σε μένα από την ομορφιά μου και μόνο. Όσο φοβάται κανείς μη μεγαλώσει, τόσο πιο γρήγορα γερνάει'.

Η ηθοποιός στο τέλος, συμβουλεύει κάθε γυναίκα να είναι ελαστική με τον εαυτό της, να τον αγαπά και να μην κουράζεται για τη ζωή της. Ξέρει πως δεν είναι εύκολο, αλλά όσο να 'ναι το να είσαι η Salma Hayek το κάνει πολύ πιο εύκολο στην εφαρμογή του.

Διαβάστε ακόμη:
Τι απαντά ο Kanye West στις φήμες για το περιβόητο κέρατο
H Shakira αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη σχέση της... καυτή!