Οι νικήτριες του Μις Αμερική φωτογραφίζονται γυμνές για την PETA

Οι νικήτριες του Μις Αμερική φωτογραφίζονται γυμνές για την PETA

Σε απάντηση στην κατάργηση της εμφάνισης με μαγιό ίσως;

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε πως στα μις Κόσμος φέτος δεν θα δούμε τις διαγωνιζόμενες με μαγιό μιας και προσβάλλονται τα χριστά ήθη του μουσουλμανισμού. Του χρόνου πάλι (ίσως). Η νέα διαφήμιση της φιλοζωικής κάνει τα μις Κόσμος που κατήργησαν τα μαγιό να βουλιάζουν στην ντροπή!

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις ΗΠΑ έχει βγάλει αρκετές νικήτριες ανά τα χρόνια που διέπρεψαν σε αρκετούς χώρους της δημόσιας και όχι μόνο ζωής. Οι νικήτριες Alyssa Campanella (2011), Shanna Moakler (1995), Shandi Finnessey (2004) και Susie Castillo (2003) φωτογραφίζονται εντελώς γυμνές για την PETA και το νέο 'Πείτε όχι στη γούνα' . Οι τέσσερις γυναίκες καλούν τον κόσμο του θεάματος να σταματήσει να δίνει γούνες στις φιναλίστ.

'Όταν πρόκειται για την εκστρατεία αυτή- ενάντια στις γούνες, πονάει η καρδιά μου. Έχω λάβει γούνα για διάκριση και είναι λυπηρό.Ελπίζω να σταματήσει', λέει η Moakler.

'Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει ακόμη, γνωρίζοντας όλα αυτά που ξέρουμε σήμερα', προσθέτει η Καστίγιο.

Τα καλλιστεία μεταδίδονται αύριο στο NBC ενώ ταυτόχρονα ο περιορισμός των γυναικών ανθεί στα μουσουλμανικά κράτη αναγκάζοντας τα μις Κόσμος να καταργήσουν την εμφάνιση των γυναικών με μαγιό...

Διαβάστε ακόμη:
H Kate Moss γυμνή στο Playboy!
Τα πρώτα παπούτσια από χρυσό 24 καρατίων είναι γεγονός!