H Demi Moore αποδεικνύει ότι ο Ashton έχει μικρά... «προσόντα»!

H Demi Moore αποδεικνύει ότι ο Ashton έχει μικρά... «προσόντα»!

Είναι άραγε αλήθεια; Η Demi πάντως, κυκλοφορεί φωτογραφίες!

To ρεπορτάζ μας έρχεται από την εφημερίδα 'The Sun', όπου φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού επιβεβαιώνει πως η 50αρα Demi Moore έχει ορισμένες αποκαλύψεις να κάνει για τον 35αρη Ashton.

Σύμφωνα με τις εκ των έσω πληροφορίες, η Demi έχει κάποιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Ashton στο κινητό της που φαίνεται να του λείπουν κάποια- όχι λίγα- εκατοστά από επίμαχο σημείο. Η Demi είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν, ότι ο Ashton ήταν μεν πολύ σέξι και όμορφος, αλλά δεν είναι το πιο καλά εξοπλισμένο 'πακέτο' σε σχέση με άλλους εραστές της. Τον αγαπούσε πολύ μεν και του είχε τρελή αδυναμία αλλά υστερουσε- διαθέτοντας και φωτογραφίες για να υποστηρίξει τα λεγόμενά της. Από εκεί καταλαβαίνει κανείς πως η Demi είναι ακόμα πληγωμένη που ο Ashton ανέκαμψε τόσο σύντομα μετά τη διάλυσή τους. Θα μπορούσε απλώς να είναι η γωνία λήψης λέει ο... φίλος του ζευγαριού στη Sun, αλλά αυτές οι φωτογραφίες δεν αφήνουν καλή ντύπωση.
Ας θυμηθούμε όμως πως η Demi το 2003, η εκλειπούσα Brittany Murphy πήγε σε ένα talk show και άφησε να εννοηθεί ότι Ashton δεν ήταν προικισμένος και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο.

Διαβάστε ακόμη:
Ποια σταρ εμφανίστηκε με το σουτιέν στο κόκκινο χαλί;
Από τα γήπεδα στις βιτρίνες: Δείτε τον... συνταξιούχο Beckham να τρέχει πίσω από τη Victoria για ψώνια!