Ντέμης & Δέσποινα: Σήμερα συμπληρώνουν 10 χρόνια παντρεμένοι

Ντέμης & Δέσποινα: Σήμερα συμπληρώνουν 10 χρόνια παντρεμένοι

Επέτειος γάμου

Επέτειος γάμουΣήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη μέρα που η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε ένα πει το ναι στο Ντέμη και οι δυο τους να ανταλλάξουν όρκους αιωνίας πίστης.

Ήταν 17 Ιουνίου του 2003 όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι στο κτήμα Νάσιουτζικ με λιγότερο από 100 καλεσμένους. Η Δέσποινα φορούσε νυφικό της Σύλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι ήταν η Κική Χολέβα και ο Γιάννη Λιονάκης

Παρόλο που ο γάμος τους ήταν το γεγονός της χρόνιας και οι παπαράτσι έδωσαν μάχη για ένα πλάνο ή για μια έστω και θολή ή μακρινή φωτογραφία, εν τούτοις ούτε ένα καρέ δεν διέρρευσε στον Τύπο.

Το πάρτι του γάμου έγινε την επομένη στο Island με περίπου 400 καλεσμένους. Η Δέσποινα ήταν ήδη έγκυος στη Μελίνα και δεν το γνώριζε. Αργότερα θα εκμυστηρευτεί σε φίλους ότι ένιωθε άσχημα που είχε πιει τόσο πολύ εκείνη τη νύχτα.

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ο Ντέμης με τη Δέσποινας μετακομίζουν στην Μαδρίτη. Ο λόγος ήταν η μεταγραφή του Ντέμη στην Ατλέτικο Μαδρίτης Στις 8 Φεβρουαρίου γεννιέται η Μελίνα, ενώ τον Αύγουστο του 2007 ο Γιώργο.

Ήδη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια για ένα από τα πιο αγαπημένα και διασημότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και το Queen τους εύχεται να είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι όλη τους τη ζωή