Ποιος σέξι star έφαγε χυλόπιτα από την Mila Kunis για τα μάτια του Macauley Culkin;

Γωγώ Φούντα
Ποιος σέξι star έφαγε χυλόπιτα από την Mila Kunis για τα μάτια του Macauley Culkin;

Φαίνεται πως ο Culkin είχε κρυφές χάρες!

Μπορεί μόλις χθες να σας ενημερώσαμε ότι ο Russell Brand παράτησε στα κρύα του λουτρού την Katy Perry και μάλιστα μέσω ενός γραπτού μηνύματος (!) αλλά απ' ότι φαίνεται και ο ίδιος έχει φάει τις χυλόπιτές του και μάλιστα πολλών αστέρων!

Ο εκκεντρικός μουσικός λοιπόν σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι στο, όχι και τόσο μακρινό 2008 και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Forgetting Sarah Marshall, και να μην τη θυμάστε δεν χάνετε και τίποτα, είχε πέσει στον έρωτα της Mila Kunis με την οποία και συμπρωταγωνιστούσε! Το ενδιαφέρον δε της υπόθεσης είναι ότι ενώ εκείνος την είχε φλερτάρει έντονα, εκείνη τον είχε απορρίψει καθώς τότε είχε δεσμό με τον Macauley Culkin.

«Ήταν πραγματικά υπέροχη! Θυμάμαι που συζητούσαμε στα διαλείμματα των γυρισμάτων και κάποια στιγμή την ρώτησα αν έχει αγόρι ελπίζοντας φυσικά να πει όχι. Εκείνη βέβαια απάντησε ότι τα έχει με κάποιον Mac τον οποίο μάλιστα περίμενε την επόμενη μέρα να έρθει στο μέρος που γυρίζαμε την ταινία! Όταν λοιπόν εκείνος ήρθε, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν ο Mac αλλά ο... Macaulay Culkin! Γενικά επικρατούσε ένας μύθος γύρω από αυτόν! Ήταν το παιδί από το Home Alone. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα είχε μαζί του! Πραγματικά είχα σοκαριστεί», είπε ο Brand.

Λογικά μετά από αυτό η Katy ένα χαμόγελο ικανοποίησης θα το έσκασε!

Διαβάστε επίσης:

H Katy Perry αποκάλυψε τον τραγικό τρόπο με τον οποίο τη χώρισε ο Russell Brand!

O Russell Brand αποκαλύπτει γιατί απέτυχε ο γάμος του με την Katy Perry!

Ashton Kutcher- Mila Kunis: Η έξοδος για κρέπες στο Λονδίνο