Ντροπή, μια λέξη άγνωστη γι' αυτήν: Ποια διάσημη ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Twitter;

Γωγώ Φούντα
Ντροπή, μια λέξη άγνωστη γι' αυτήν: Ποια διάσημη ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Twitter;

Στην επόμενη την περιμένουμε ολοτσίτσιδη!

Η Nicki Minaj είναι μία περσόνα, θα την πούμε έτσι, η οποία διαθέτει ιδιαίτερο στιλ και εμφάνιση ενώ αγαπάει να προκαλεί και γενικότερα να... συζητιέται! Ενώ λοιπόν καταφέρνει μια χαρά με τα ανεκδιήγητα μαλλιά της και τις απαράδεκτες ενδυματολογικές της επιλογές να τραβάει την προσοχή, αρνητικά πάντα γιατί και η εκκεντρικότητά έχει και όρια, συχνά πυκνά κάνει και κάποιες πιο εντυπωσιακές κινήσεις, έτσι για να... ανεβάζει την λίμπιντο!

Αφού λοιπόν πόσταρε τα, τεράστια ομολογουμένως οπίσθιά της, με φωσφοριζέ μαγιό, το οποίο δεν φαινόταν για να είμαστε ειλικρινείς, αποφάσισε να μας δώσει και μία γεύση της μπροστινής της όψης για να μην έχουμε την απορία! Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα λευκό φόρεμα, από την μέση και κάτω, ενώ το στήθος της στέκεται ολόγυμνο και αγέρωχο με τα χέρια της τραγουδίστριας απλά να το καλύπτουν ελάχιστα!

Βρε Nicki μου, σου ζητήσαμε εμείς να δούμε το στήθος σου; Και πότε τελοσπάντων θα καταλάβεις παραείσαι πληθωρική για τέτοιες πόζες; Γιατί κανένα πρόβλημα με τα παραπάνω σου κιλά δεν έχουμε, αλλά μην το παίζεις και Miranda Kerr σε φωτογράφηση. Για καλό σου στο λέμε...

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Lopez απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood και έβαλε τα κλάματα

Κim Kardashian-Kanye West: Και το όνομα του μωρού τους είναι...

Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony...επανασυνδέθηκαν για χάρη των παιδιών τους!