H κούκλα της Kate Middleton κυκλοφόρησε

H κούκλα της Kate Middleton κυκλοφόρησε

Και μπορούμε να πούμε πως η ομοιότητα της κούκλας Kate με το πραγματικού μεγέθους μοντέλο, είναι μεγάλη.

Η Barbie έχει από σήμερα ισχυρό ανταγωνισμό, τουλάχιστον στην Αγγλία, μιας και κυκλοφόρησε επιτέλους η κούκλα-αντίγραφο της μέλλουσας πριγκίπισσας Kate Middleton.

H εταιρεία Franklin Mint, η οποία δημιουργεί συλλεκτικές κούκλες διασήμων, αποκάλυψε την κούκλα της Kate, την μία από τις δύο που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Η «Kate αρραβωνιάζεται» λοιπόν, η κούκλα που παρουσιάστηκε σήμερα, είναι ακριβής ρέπλικα της Middleton από την μέρα των αρραβώνων της. Έχει ύψος 40εκ.και φορά ένα πιστό μεταξένιο αντίγραφο του, διάσημου πλέον, μπλε φορέματος Issa που φορούσε η Middleton εκείνη τη μέρα, ενώ στο χέρι και τον λαιμό της βρίσκονται τα αντίγραφα των διαμαντένιων κοσμημάτων της Kate.

Η κούκλα είναι βαμμένη στο χέρι και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε 5.000 συλλεκτικά κομμάτια, καθένα από τα οποία θα κοστίζει $195, ενώ στη συσκευασία της θα περιλαμβάνεται ένα σπέσιαλ σταντ που θα απεικονίζει την London Bridge και το Big Ben, καθώς και ένα πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Η δεύτερη κούκλα της Middleton θα κυκλοφορήσει μετά τον γάμο της στις 29 Απριλίου, και θα έχει concept «Η Kate παντρεύεται», καθώς θα είναι ντυμένη με το πολυσυζητημένο νυφικό της Kate και τα ανάλογα γαμήλια κοσμήματα, και θα κοστίζει $295.