Όμορφες αλλά χωρίς αυτοπεποίθηση: Τι δηλώνουν οι stars για τον... εχθρό-εαυτό τους;

Όμορφες αλλά χωρίς αυτοπεποίθηση: Τι δηλώνουν οι stars για τον... εχθρό-εαυτό τους;

Όταν το low self-esteem τους χτυπάει την πόρτα

Τις βλέπετε πάντα όμορφες, λαμπερές και χαμογελαστές. Νομίζετε ότι όλα στη ζωή τους βαίνουν όπως επιθυμούν και πως αγαπούν την εικόνα τους όσο τίποτα; Mάλλον κάνετε λάθος. Οι διάσημες κυρίες στο Hollywood έχουν περισσότερες ανασφάλειες από εμάς. Βρίσκονται σε διαρκή μάχη με τα κιλά και την ομορφιά του προσώπου τους. Πρέπει να είναι αψεγάδιαστες, καθώς ο φακός των paparazzi καραδοκεί...


Τέσσερις πολύ όμορφες κυρίες δηλώνουν ανασφαλείς. Δεν έχουν αυτοπεποίθηση και παλεύουν συνεχώς με τον εαυτό τους. Πάμε να δούμε τι έχουν δηλώσει κατά καιρούς:


Victoria Beckham: «Όταν ήμουν on stage με τις υπόλοιπες Spice Girls, πίστευα ότι ο κόσμος ερχόταν να δει τις υπόλοιπες τέσσερις και όχι εμένα. Όταν άρχισα δε να βγαίνω με τον David, πίστευα ότι με φωτογράφιζαν μόνο και μόνο εξαιτίας του συζύγου μου. Πάντα είχα ανασφάλεια. Ποτέ δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Πρέπει να το δουλέψω αυτό.»
Mariah Carey: «Πάντα είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση και με βασάνιζε όλη μου τη ζωή. Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι όμορφη. Μέχρι και στο ντύσιμο είχα ανασφάλειες. Μια φορά, όταν ήμουν 13, περπατούσα στο δρόμο και δέχτηκα κολακευτικό σχόλιο από ένα 20χρονο αγόρι για ένα στενό παντελόνι που φορούσα. Από τότε άρχισα να φοράω κολλητά jeans»
Christina Richie: «Για πολλά χρόνια μισούσα τον εαυτό μου. Κάλυπτα όλους τους καθρέφτες στο σπίτι μου για να μη βλέπω το πρόσωπό μου. Πραγματικά δεν υπήρχε καθρέφτης στο δωμάτιό μου. Ακόμη παλεύω με αυτό. Είναι πραγματικά παρανοϊκό.»
Αngelina Jolie: «Παλεύω με τον εαυτό μου χρόνια τώρα. Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι έχω τόσα λάθος πάνω μου. Είναι απίστευτο!»

Βλέπετε τι τραβάνε και οι stars; Όχι έτσι να μαθαίνετε... Τέρμα οι ανασφάλειες. Δεχτείτε τον εαυτό σας για αυτό που είναι...

Διαβάστε ακόμα

Αναγνωρίζετε ποια διάσημη hot τραγουδίστρια είναι η έφηβη της φωτό;

Πλανήτης Hollywood: τα πιο παράξενα ονόματα που έχουν δώσει οι διάσημοι στα παιδιά τους