Ποιος έστειλε ως δώρο μητρότητος στην Kate Middleton και τον πρίγκηπα William ένα κουτί προφυλακτικά;

Ποιος έστειλε ως δώρο μητρότητος στην Kate Middleton και τον πρίγκηπα William ένα κουτί προφυλακτικά;

Ένα προκλητικό δώρο για το Παλάτι.

Η εγκυμοσύνη της Kate Middleton πλησιάζει στο τέλος της και τα δώρα για το πριγκιπικό μωρό δίνουν και παίρνουν. Από ρουχαλάκια και πάνες μέχρι προφυλακτικά, τα δώρα που παραλαμβάνει η διάσημη οικογένεια έχουν μεγάλη ποικιλία. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ένα μεγάλο κουτί που περιελάμβανε στρώμα, κάλυμμα στρώματος, υπνόσακο, παπλωματοθήκη, κουβέρτα, μια σειρά από ρούχα, καπέλο και γάντια, κολάν σε unisex χρώματα και σχέδια, είδη καλλωπισμού, πετσέτα με κουκούλα, ψαλιδάκι νυχιών, οδοντόβουρτσα, θερμόμετρο μπάνιου, πάνες, κρέμα, μουσελίνα, ένα βιβλίο με εικόνες και άλλα.

Στη Φιλανδία έχουν ως έθιμο να δίνουν δώρο στις μέλλουσες μαμάδες ένα τέτοιο κουτί γεμάτο δώρα που φέρνει γούρι στο νεογέννητο και μειώνει το ποσοστό της παιδικής θνησιμότητας. Εκτός από αυτά όμως η φινλανδική κυβέρνηση γέμισε το κουτί και με προφυλακτικά προκειμένου να κάνει σαφές το μήνυμά της.


«Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο μητρότητας που λάβαμε από την φιλανδική κυβέρνηση. Ήταν μια πολύ ζεστή χειρονομία και είμαστε ευγνώμονες», απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου του Παλατιού και απέφυγε να σχολιάσει περαιτέρω.

Διαβάστε επίσης:

Ποιου οίκου έγινε μούσα η Kate Middleton;

Ποια τάση της επόμενης σεζόν στη Βρετανία ενέπνευσε η Kate Middleton;

O Roberto Cavalli δεν βρίσκει αρκετά σέξι την Kate Middleton