Ε όχι και μίνι: Ποια 64χρονη πρώην διάσημη καλλονή το τόλμησε… δυστυχώς;

Ε όχι και μίνι: Ποια 64χρονη πρώην διάσημη καλλονή το τόλμησε… δυστυχώς;

Αυτά είναι τα χειρότερα πόδια που έχουμε δει εδώ και καιρό

Η Ivana Trump έγινε το σύμβολο παγκοσμίως για τις γυναίκες που θέλουν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της ζωής τους με ένα πλούσιο γάμο και με ένα πλουσιότερο διαζύγιο. Η Τσέχα καλλονή, παντρεύτηκε τον Donald Trump το 1977 για να τον χωρίσει το 1991. Ένα χρόνο μετά και πολλές δικαστικές διαμάχες κατάφερε και πήρε αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σαν αποζημίωση.

Η Ivana όμως έγινε επίσης γνωστή για το στυλ της και το προσωπικό της γούστο στα ωραία, ακριβά και κομψά ρούχα και κοσμήματα. Σήμερα η 64χρονη Ivana φαίνεται πως αυτό το κατόρθωμα το έχει αφήσει πίσω στο παρελθόν, μαζί με την νεανική της εμφάνιση και περπάτησε στους δρόμους του Saint Trope φορώντας ένα υπερβολικό μίνι, που μοιάζει περισσότερο με αντρικό πουκάμισο, παρά με φόρεμα.

Το αποτέλεσμα, για να το πούμε όσο πιο κομψά γίνεται, είναι αντιαισθητικό και όχι λόγω ηλικίας, αλλά κυρίως λόγω εμφάνισης. Η Ivana έπεσε στην ίδια παγίδα που πέφτουν πολλές πρώην ωραίες γυναίκες που αρνιούνται να συμβιβαστούν με την ηλικία τους και καταλήγουν με πολλές πλαστικές ή με αμφίβολες στιλιστικές επιλογές.