Γιατί οι τελευταίες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη ήταν μαγνητοσκοπημένες;

Γιατί οι τελευταίες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη ήταν μαγνητοσκοπημένες;

Διαβάστε τον πραγματικό λόγο

Την Παρασκευή που μας πέρασε η Ελένη χαιρέτησε τους τηλεθεατές της ευχαριστώντας τους μια και εκείνοι της άλλαξαν τη ζωή όπως χαρακτηριστικά είπε -πράγμα που είναι απόλυτα αληθινό- και αποφεύγοντας με διπλωματικό τρόπο να τους δώσει ραντεβού στον Alpha.

Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως τη Δευτέρα ξαναείδαμε στις οθόνες μας την Ελένη και την παρέα της να παρουσιάζουν την εκπομπή. Το ίδιο συνέβη και την Τρίτη και την Τέταρτη. Μάλιστα στην εκπομπή της Δευτέρας η Ελένη έκανε ένα λάθος με την ώρα και κανείς δεν την διόρθωσε, προδίδοντας έτσι ότι δεν πρόκειται για ζωντανή εκπομπή.
Τελικά το μυστήριο λύθηκε: Οι απεργίες των δημοσιογράφων και των τεχνικών για την ΕΡΤ τον προηγούμενο μήνα είχαν σαν αποτέλεσμα να μην βγουν στον αέρα κάποιες εκπομπές της Ελένης, οι οποίες όμως λόγω χορηγού έπρεπε αναγκαστικά να προβληθούν, ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι η εκπομπή θα έπαιρνε παράταση για λίγες ημέρες. Έτσι και έγινε, η εκπομπή τέλειωσε στις 3 Ιουλίου.

Γιατί όμως αυτές οι 3 εκπομπές του Ιουλίου δεν βγήκαν ζωντανές; Γιατί τα συμβόλαια όλων έληξαν την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, οπότε οποιοδήποτε ζωντανό γύρισμα, μέσα στον Ιούλιο, θα δημιουργούσε νομικό πρόβλημα. Η λύση τελικά ήταν οι μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, ώστε και ο διαφημιζόμενος χορηγός να μείνει ευχαριστημένος και κανένα συνεργάτης να μην χρειαστεί να δουλέψει τον Ιούλιο. Όσο για το μέλλον της εκπομπής της Ελένης και των συνεργατών της ...ακόμη περιμένουμε.