Ο γιός του θρυλικού Magic Johnson, έχει αδυναμία στις πανάκριβες τσάντες

Ο γιός του θρυλικού Magic Johnson, έχει αδυναμία στις πανάκριβες τσάντες

Ας ειναι καλά τα χρήματα του μπαμπά του

O μικρότερος γιός του θρυλικού μπασκετμπολίστα Magic Johnson, ο Earvin "E.J." Johnson III, έχει και τα χρήματα και το γούστο, να έχει στην ντουλάπα του πολλές πανάκριβες τσάντες σχεδιαστών.

Ο 20χρονος φοιτητής του πανεπιστημίου της Νέα Υόρκης που πρόσφατα έκανε το προσωπικό του outing, ως gay περήφανος άντρας σε κάθε φωτογραφία από έξοδό του κρατάει και μια διαφορετική τσάντα αξίας αρκετών χιλιάδων δολαρίων με αποκορύφωμα την κλασική , εντυπωσιακή και φυσικά πανάκριβη Birkin bag του οίκου Hermès σε φλούο χρώμα. Τον είδαμε με κλασική μαύρη Chanel, με έντονη κόκκινη chanel, με crocodile bags, bottega veneta, αλλά και με αρκετές και διαφορετικές τσάντες που θα έκαναν πολλές να τον ζηλέψουν.

Αν λάβει κανείς υπόψη του την τεράστια περιουσία του πατέρα του, που αγγίζει κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, αλλά και την αδυναμία που του έχει ο πρώην μπασκετμπολίστας, τότε έχουμε μια εύκολη εξίσωση μπροστά μας και είμαστε σίγουροι ότι ο Earvin "E.J." Johnson III, θα συνεχίσει αγοράσει όσες τσάντες μπορεί να κρατήσει.