Bradley Cooper: Ο άντρας που έφερε το κλασικό στιλ ξανά στο προσκήνιο

Bradley Cooper: Ο άντρας που έφερε το κλασικό στιλ ξανά στο προσκήνιο

Ακόμα κι αν δεν βλέπετε πολύ τηλεόραση, αυτές τις μέρες έχετε έναν ειδικό λόγο να την ανοίγετε πιο συχνά. Και αυτός είναι η νέα διαφήμιση των Häagen–Dazs με πρωταγωνιστή τον Bradley Cooper. Μια διαφήμιση που μας υπενθυμίζει όχι μόνο την αγάπη που έχουμε για το συγκεκριμένο παγωτό, αλλά και τον λόγο για τον οποίο ο Bradley Cooper είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ένα ταλέντο που έγινε γνωστό στο πρώτο «Hangover» και αναγνωρίστηκε για τα καλά στο «Silver Linings Playbook», το οποίο του χάρισε και την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α᾽ αντρικού ρόλου. Και, με τους καλύτερους σκηνοθέτες και παραγωγούς του Ηollywood να του προσφέρουν κάθε μέρα νέους ρόλους, είμαστε σίγουροι πως το χρυσό αγαλματίδιο δεν θα αργήσει να γίνει δικό του.

Όσο για τη γοητεία, αυτό είναι ένα ατού του Cooper που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σχολιασμό. Τα καταγάλανα μάτια, τα κυματιστά μαλλιά και το ευγενικό, γλυκό χαμόγελό του, συνθέτουν ένα συνδυασμό που δύσκολα περνά απαρατήρητος. Αν θα έπρεπε όμως να επιλέξουμε ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει, αυτό θα ήταν σίγουρα το αξεπέραστο κλασικό στυλ που αποπνέει, ένα στυλ που είχαμε να δούμε καιρό στο Hollywood και θυμίζει τις παλιές, χρυσές εποχές του κινηματογράφου και των λαμπερών πρωταγωνιστών του.

Με αυτούς τους δύο άσους στο μανίκι του, είμαστε σίγουροι πως ο Bradley Cooper έχει να μας δείξει πολλά ακόμα, είτε στην μικρή είτε στην μεγάλη οθόνη, και εμείς θα είμαστε εδώ να περιμένουμε με αγωνία το επόμενο βήμα του.