H Carla Bruni, οι γυμνές φωτογραφίες και η Βασίλισσα

H Carla Bruni, οι γυμνές φωτογραφίες και η Βασίλισσα

Η πανέμορφη μουσικός μιλάει για την εποχή που ήταν πρώτη κυρία της Γαλλίας

Σε συνέντευξή της στην φίλη της Helena Christensen, για το γαλλικό περιοδικό DuJour, η Carla Bruni παραδέχτηκε ότι δεν άφησε το παρελθόν της στο modelling να επηρεάσει την πρώτη της επίσκεψη, ως πρώτη κυρία, στην Αγγλία, να την επηρεάσει.

«Ήμουν παντού, στον αγγλικό Τύπο, όταν πήγα στο Ηνωμένο Βασίλειο να συναντήσω την Βασίλισσα. Ήμουν παντού, γυμνή. Είχα μόλις φτάσει στην Αγγλία, με τον άντρα μου, και κάθε εφημερίδα είχε στο εξώφυλλο εμένα, γυμνή. Αλλά, τουλάχιστον, οι φωτογραφίες ήταν από την εποχή που ήμουν 24 χρονών και είχα ωραίο σώμα. Τουλάχιστον ήταν ωραίες φωτογραφίες», είπε η σύζυγος του Nicolas Sarkozy.

Η Bruni -που είναι επίσης μουσικός και τραγουδίστρια- αποκάλυψε, ακόμα, ότι όσο ο άντρας της ήταν πρόεδρος της Γαλλίας, η ίδια φρόντιζε πάντα να βρει χρόνο για την ενασχόλησή της με την μουσική. «Οι άνθρωποι λένε ότι, όσο ο άντρας μου ήταν πρόεδρος, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να είμαι μουσικός, αλλά εγώ δεν το έβλεπα έτσι. Έπαιζα μουσική κάθε μέρα. Η μουσική είναι καταφύγιο. Σε προστατεύει. Ήταν μία ωραία, δημιουργική, ευχάριστη περίοδος για μένα, σαν μουσικός. Ήταν μία αντίθεση σε σχέση με την δημόσια εικόνα μου. Έγινε απίστευτα σημαντικό και έπρεπε να το προστατεύσω».

Διαβάστε ακόμα:
Η επιστροφή της Carla Bruni
Δείτε σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της κυρίας Sarkozy!
Carla Bruni: «Το να είμαι Πρώτη Κυρία πραγματικά έκανε κακό στη δουλειά μου»